[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
買就實唔買啦,zack cut亦都唔慌有
今年會期待titan果面,不過講兩隊會唔會太多角色
今年年尾
巴打係咪nexflix睇
唔係,係見公怖咗成年,又冇消息,所以問下
嘩我屌你老味臭屄
Dc第一反派:WB
不過都叫有好消息,BEN叔係想繼續做Batman
希望zack就算唔拍英雄片都拍d好電影比大家睇
唔拍英雄片zs都好大煲
依幾年都係拍wb電影
電影講埋班制
佢家下係比wb炒
即要搵過第2間電影公司埋班
D人事脈胳要重新攪過都幾係野
攪唔好好多大導幾年先有戲拍
好似係野雞網傳出黎,唔知可唔可靠

利伸:唔換人好過換
WB真係垃圾公司
Superman & afled ?

仲要用曬MOS聲帶
今日報導大致上係wb班高層睇完zs初剪後話Unwatchable
應該wb講明要爆谷colourful化
點知zs又拍返套dark版加複雜劇情好似 b v s比wb歎
wb炒完zs搵joss就要爆谷colourful兩個鐘片長JL

https://www.comicbookmovie.com/justice_league/zack-snyder-may-have-been-fired-because-his-rough-cut-of-justice-league-was-unwatchable-a157849
DC電影新聞要睇Mark Hughes反應,呢單基本上係錯曬
出左呀福同神秘人對話影片
的確係superman
WB大樓入面
員工:我地拍左咁多superman 片段,點用好?
高層:用左Joss拍果d先。
員工:但係d鬚
高層:執走佢咪得,班fans留意唔到
員工:zack果d呢
高層:如加埋會唔會超過兩粒鐘?
員工:會呀,但係joss拍果d有幾幕好似對故事無咩用。
高層:果d係咩?
員工:係一家我地未見過既平民,係外星人入侵時既日常生活
高層:咁zack拍左果d呢?
員工:superman 既black suit 同埋trailer出過既Alfred 對話
高層:咁放joss拍果d重入去啦,zack果d唔洗放。

屌你老母
wb班高層真係dc最大敵人黎
講真就算zack版差極都起碼風格一致
起碼bvs我真心覺得唔差
宜家兩頭唔到岸,batman真係唔適合搞難gag
d cg又馬虎,一開場超人個樣真心趕客
而家搞到fans又屌,路人又屌
都唔知仲點拍落去
MCU出左第一個十年,DC睇怕都係無機會有
個日我一早覺得佢係比人炒
不過都叫有好消息,BEN叔係想繼續做Batman
好似係野雞網傳出黎,唔知可唔可靠

利伸:唔換人好過換
今日報導大致上係wb班高層睇完zs初剪後話Unwatchable
應該wb講明要爆谷colourful化
點知zs又拍返套dark版加複雜劇情好似 b v s比wb歎
wb炒完zs搵joss就要爆谷colourful兩個鐘片長JL

https://www.comicbookmovie.com/justice_league/zack-snyder-may-have-been-fired-because-his-rough-cut-of-justice-league-was-unwatchable-a157849

想睇
明明cut個堆片都有得睇超人靚仔樣
而家就拍到成個傻鳩咁
比人笑成世
華納抵撚死 自己攞黎
zack根本唔洗再幫華納打工
如果係zack版保持到mos同bvs質素
起馬都有班fans支持
而家兩頭唔到岸
兩邊都屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞