[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
出左套戲都唔好信會無導演版
屌你老母華納
《猛禽小隊》目前預計會於2019年01月開拍,而且製作團隊將完全採用女性。

按照這個拍攝檔期來推測,本片將在2020年上映。
《猛禽小隊》目前預計會於2019年01月開拍,而且製作團隊將完全採用女性。

點解連製作團隊都要全女性
女權
要同工同酬嘛。

點解連製作團隊都要全女性
女權
要同工同酬嘛。

會唔會全部包實曬
我睇dc漫畫(舊故事合訂本多,新既少睇)多過marvel,但近幾年睇dc電影反而無marvel咁 投入,
dc近幾年電影比我感覺唔係0黎真,隨時會收皮,投機成份好重,
marvel係0黎真,真係會行曬成個計劃,雖然一開頭我都麻麻地,但去到美隊2開始改觀,
之後去到銀河守護隊就完全接受曬,
另外有d失望既係jl竟然搵marvel既棄將0黎幫手,marvel就係換走佢先更上一層樓,
真係搏佢爆seed同復仇者復仇咩
Hawk & Dove,Huntress 同Batgirl?
係呢堆 又係之前無出 一次推幾個英雄出黎
Hawk and Dove係Titans都會出現
Birds of Prey可能冇
Hawk & Dove 好似Titans 有份客串?定係我記錯咗?
電影既DCEU=/=DCU呢個platform
Hawk & Dove,Huntress 同Batgirl?
係呢堆 又係之前無出 一次推幾個英雄出黎
Hawk & Dove 好似Titans 有份客串?定係我記錯咗?
電影既DCEU=/=DCU呢個platform

但係wb會比同一個角色出現係兩個universe?
cw幾個角色都因為電影有而殺左
Flash
佢dcu 有套Harley Quinn 添 唔知咩玩法
搞咁多撚屎嘢做乜9姐
如果全撚部用撚晒女人咁同極權有乜撚嘢分別
真係全女/男班有好成績嘅 神早用撚咗啦
onL9 wb 你以為全女班就可以有noise咩
自己本身個朵已經臭 睇嘅人已經唔多
做好劇本同導演先算啦
如果咁簡單嘅嘢都做唔好嘅話 根本就無人會care
Flash batman joker Superman
Flash因為一早出左劇冇得唔用
Batman Joker都唔可以直接出現係電視
不過當年都好驚喜可以有cw版超人
Titans 已經傳言會有Batman 連埋Gotham 既少年Batman 同時間有三個
唔好睇少外國左膠數量
如果唔係黑豹呢套咁平庸既作品點會收成13億美金
Gotham唔可以正式用Joker個名,雖然個個都當左佢係Joker咁睇
而Bruce而家未做Batman
我之前就係响出面講黑豹麻麻地,即刻瀬哂野
全黑人我又覺得同全女人有啲唔同喎
用全女人有啲on9 不過如果劇本屎嘅咪又係死
事實佢擺係MCU入面都真係算平庸
不過反派做得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞