[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
屌你華納連電視版deathstoke 都唔俾再拍

唔撚係掛,啱啱先出返黎幾集

有報導話賓仔要執導返佢套對deathstoke既batman

有報導話賓仔要執導返佢套對deathstoke既batman

世界大戰,一人拍一套啦
Part 1 part2
一係batman 同deathstoke獨立

世界大戰,一人拍一套啦
Part 1 part2
一係batman 同deathstoke獨立

唔好睇咁多click bait 文
就算睇都唔好信十足啦

睇得出ben真係想拍
話說ww no man land入圍2017最佳畫面?好多人鍾意呢幕

睇得出ben真係想拍[img]assets/faces/xm/cry.gif[/img] [img]assets/faces/xm/frown.png[/img]
話說ww no man land入圍2017最佳畫面?好多人鍾意呢幕[img]assets/faces/xm/tongue.png[/img]

咩獎?
B站有得睇正聯啦喂
究竟會唔會出加長版
之前個套真係Lego黎拍
呢套好似全動畫黎
華納兄弟影業正式委用《牠》製片人沃爾特.哈瑪達 (Walter Hamada) 為DC擴展宇宙的新任掌舵人!

隨著《正義聯盟》的票房失利,在2017年12月初時已經有報導稱華納將找人取代瓊.伯格 (Jon Berg, 華納兄弟影業副總裁) 和傑夫.約翰斯 (Geoff Johns, DC首席創意官) 這兩位原先的掌舵者,雖然後者依然會以顧問的身份參與這些電影的製作。

華納兄弟影業總裁陶比.艾默力奇 (Toby Emmerich) 透過國外媒體《好萊塢記者》發表聲明:

「沃爾特是一位充滿創意,且有才幹又致力於追求上進的人,而他將帶著這些特質來管理我們的超級英雄片。他是一名傑出的製片人,而且他也在去年夏季最熱門的電影中擔任執行製片人,也就是新線影業旗下的《牠》和《安娜貝爾:造孽》。我們非常有信心,沃爾特和傑夫兩人和我們的製片人夥伴聯手,他們將推出一系列與全球觀眾以及DC漫畫的迷弟迷妹產生共鳴的電影。沃爾特的加入是華納兄弟影業的一大補充,我非常期待和他一起工作。」

與此之前,沃爾特.哈瑪達已經是《沙贊!》執行製片人。
<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/p4HrpCPquk4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
好賤
nexflix有
好睇過電影,有一幕ww話badman收羅賓為跟班=變成badmam唔太好
老爺話我就係唔想將佢變成badman
bte,呢度有冇人睇開帥狗youtube?
速箭俠,小閃電俠啲譯名好騎吓
nexflix中文全部台灣譯,冇計
Flashpoint又傳有新導演,今次話係homecoming兩個編劇,唔知成唔成事
硬係形住照原著改編會扑街
5,998 LIKE

8,694 DISLIKE

WHY ?
可能因為係呢套太兒童向,之前套Teen Titans好好睇㗎
https://www.youtube.com/watch?v=p4HrpCPquk4
5,998 LIKE

8,694 DISLIKE

WHY ?

Teen Titans Go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞