[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
https://ticalm.com/collections/cosplay-zip-up-hoodie?page=1&sort_by=best-selling
有冇團, 20%off就快完

呢間野間唔中就有折

買過邊件

冇,好似話啲藍色放放下會變紫

咁紅色呢

唔敢著出街

有幾件都ok既
https://ticalm.com/collections/cosplay-zip-up-hoodie?page=1&sort_by=best-selling
有冇團, 20%off就快完

呢間野間唔中就有折

買過邊件

咁紅色呢

唔敢著出街

有幾件都ok既

fb comment似乎唔多ok

呢間野間唔中就有折

買過邊件

咁紅色呢

唔敢著出街

有幾件都ok既

fb comment似乎唔多ok

deadpool上畫之前好撚想買
唔係挑機
假設真係有zack版jl
站喺想dceu得以繼續發展嘅立場上
華納應唔應該放呢個zack版出嚟
大家點睇

鎮櫃
唔係挑機
大家點睇

唔應該,bvs已經比人話dlc,依家仲整多鑊?
除非你唔賣錢比人睇囉
唔係挑機
大家點睇

除非你唔賣錢比人睇囉

所以我一早講出zack版director cut 機會10%都無
唔係挑機
大家點睇

除非你唔賣錢比人睇囉

所以我一早講出zack版director cut 機會10%都無

Wb點會認自己係柒左 zack cut應該石沉大海架啦
唔係挑機
大家點睇

除非你唔賣錢比人睇囉

就算有都要掉多幾千萬做後期特效
根本唔化算
今次唔係Zack成部拍好再cut 所以冇得出Director Edition
就算有 隻BD最多都係俾多20-30min冇後製過既delete scene俾你

想要

正喎
有冇red death
https://www.bleedingcool.com/2017/12/03/bleeding-cool-bestseller-list-12-03-17/
又Destroyed 上個禮拜就Dclock

Batman無雙左好耐
aquaman新套movie會著返舊漫畫套魚鱗衫
aquaman新套movie會著返舊漫畫套魚鱗衫

個演員咁大隻 不如唔着上身仲好啦
https://www.cbr.com/aquaman-alan-moore-superman-black-mercy/
之前Trinity唔係已經出左black mercy咩
唔係挑機
大家點睇

除非你唔賣錢比人睇囉

有就最好出 睇反應邊個版本受落 專心做番一種風格
已經轉晒新封面版頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞