[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
JL老美票房過左兩億,全球估都應有7億5,雖然套戲咁屎,埋單wb JL應唔駛蝕$

今年wb蝕大$應係套阿蝨王&淫造天劫

3億成本,2億宣傳

重要JL wo唔係普通一個cyborg movie

2億宣傳?老實講我諗宣傳費1億都無,今次套戲宣傳個規暮明顯連bvs都不如,你睇下宣傳時根本無週邊配合就知

你係咪冇出街呀
JL老美票房過左兩億,全球估都應有7億5,雖然套戲咁屎,埋單wb JL應唔駛蝕$

3億成本,2億宣傳

2億宣傳?老實講我諗宣傳費1億都無,今次套戲宣傳個規暮明顯連bvs都不如,你睇下宣傳時根本無週邊配合就知

你係咪冇出街呀

你唔好覺得旺區有大招牌同有幾架bus走來走去就叫多宣傳費,因1億兩億都係咁做真正花得貴係同各大唔同類形&唔同品牌聯乘

3億成本,2億宣傳

你係咪冇出街呀

你唔好覺得旺區有大招牌同有幾架bus走來走去就叫多宣傳費,因1億兩億都係咁做真正花得貴係同各大唔同類形&唔同品牌聯乘

百事同騰訊都唔算大?
照你咁講,Bvs都要咁大宣傳費反而JL少左係咩玩法?唔係諗住靠一隻ww就真係令到班觀眾入場呀?
照你咁講,Bvs都要咁大宣傳費反而JL少左係咩玩法?唔係諗住靠一隻ww就真係令到班觀眾入場呀?

基本上迫走zs,搵joss來執爛灘子,重有同爛茄傾掂hold住個結果,wb班友睇完應知套戲屎,要硬性cut到120min上多幾場咁做,都係博開晝頭週盡收多D唔係仆得更直
Mezco隻JL電影batman配parademon技槍

但可動好似好低

HT隻batman又有把槍

基本上迫走zs,搵joss來執爛灘子,重有同爛茄傾掂hold住個結果,wb班友睇完應知套戲屎,要硬性cut到120min上多幾場咁做,都係博開晝頭週盡收多D唔係仆得更直

你大佬150話zack版係好野

你大佬150話zack版係好野

zack snyder根本過譽

3億成本,2億宣傳

老實講睇套戲睇唔出洗咗三億嚟拍

3億成本,2億宣傳

我諗如wb唔剷走zs,我估2億左右倒應ok,6個主角除賓佬外片酬都唔高,joss一補拍除要補拍$外,zs拍左果D又棄左,依畢雙重駛$

3億成本,2億宣傳

我諗如wb唔剷走zs,我估2億左右倒應ok,6個主角除賓佬外片酬都唔高,joss一補拍除要補拍$外,zs拍左果D又棄左,依畢雙重駛$

上古個場話剪短左好多
呢段應該都好多cg燒錢
揾返Nolan黎啦
Nolan好唔好睇有冇深度係一件事
但Nolan佢Batman之後每一套戲都回本兼有賺
揾返Nolan黎啦

Nolan唔拍英雄片啦
揾返Nolan黎啦

但nolan d打戲好撚屎
揾返Nolan黎啦

但nolan d打戲好撚屎

又係,同埋Nolan唔鐘意特技?
揾返Nolan黎啦

【正義聯盟】蝙蝠俠三部曲導演Nolan 開聲狠批DC急功近利
https://lihkg.com/thread/492706/page/1?ref=ios
https://www.cbr.com/morrison-planned-five-years-dick-damian-batman/
Morrison responded that he “had no specific story in mind but I would have happily kept them together as Batman and Robin for five years.” As for Bruce Wayne? He would have brought him back “at the exact moment everyone had finally given up on his return.”
如果由頭到尾係zack拍 再比佢上150分鐘應該點都好過而家
IJ2好似贏左best fighting game
如果由頭到尾係zack拍 再比佢上150分鐘應該點都好過而家

根本膠層由頭到尾都唔信班導演
https://screenrant.com/batman-matt-reeves-ben-affleck-recast/?utm_source=SR-FB-P&utm_medium=Social-Distribution&utm_campaign=SR-FB-P&view=list

Ben冇得再做batman

One of the worst-kept secrets in the DC Extended Universe is Ben Affleck's interest in departing the films permanently. A recent report by Variety claims that, while Affleck is expected to appear in the upcoming The Flash film, he will exit the DCEU and a new actor would accept the cowl for the Matt Reeves-directed The Batman.

會唔會係flashpoint轉人 定Bruce會死轉Dick做Batman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞