[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
Cameron 之前Twitter 講左全綠髮色係唔俾用
Gotham 真係應該收皮,每集都推翻前兩集,人物死唔斷氣無限復活又來來去去個啲關係
屌,唔好講啦 成個腦海都係副圖
細個成日J,家下成個老雞咁
而家收皮算好黎好去
根本唔關套衫事 宜家WB只係想拎佢做替死鬼
大超獨立電影出左唔想轉 ww叫做有啲好評唔想轉
唯一重要角色又陀衰家咪係Ben lo JL角到老爺個角色傻鳩咁樣
係WB眼中batman宜家係隨時可以轉人
This week we had another source strongly hint that Flashpoint is dead. Game Night directors John Francis Daley and Jonathan Goldstein, who officially joined the movie in March, will likely turn it back into a solo Flash movie. While many fans are happy to hear that, there is one major downside for Batfleck fans… Ben Affleck was expected to make his final Batman appearance in Flashpoint.

We know that Affleck has one movie left on his contract. He’s said that he’s looking for a “graceful and cool” way to exit the role, so what does this Flashpoint news mean for his future as the Dark Knight? I

https://batman-news.com/2018/05/12/flashpoint-was-going-to-be-ben-afflecks-final-batman-appearance-now-what/

點解WB好似一直都想換走Ben

個人認為佢係最演到漫畫味既Batman

其實DCEU所有cast都好好 雖然幾套戲柒但紅左人
可能因為JL票房死得太肉酸,我都覺BEN ok

佢演Bruce Wayne好撚型
但演Batman有種差啲野既感覺
我覺得係套衫嘅問題
太著重肌肉感,搞到睇落好肥好唔靈活
唯一重要角色又陀衰家咪係Ben lo JL角到老爺個角色傻鳩咁樣

但係呢個唔關演員事喎
冇人話關Ben事 只係WB要揾藉口換人
你老闆唔鍾意你炒你都唔一定關你事架
Gotham上季已經棄左
係咁番炒
Lucifer好唔捨得囉
樓上係講佢演batman差咁啲野我先講套suit影響佢觀感姐
so far我其實幾鐘意ben Affleck呢個batman
但bvs套suit我個人就覺得麻麻地
睇翻本身個bvs個design係咁,雖然都係肌肉型,但睇落成個人嘅比例仲係修長既

但制成品就好似成個人拍扁左咁,明明ben Affleck又大隻有有193高,好聽就叫力量型但其實睇落去好笨重,反而做bruce Wayne果陣著既衫仲突顯到佢d線條,特別係救細路果幕

JL明顯有執過,就算係基本個套suit睇落去個比例都係大隻而修長,唔會好似bvs有肥嘅感覺,而套tactical suit只係加左少少金屬感,已經型左好多,如何bvs既batman已經係呢套suit,我唔覺得會有咁多反對嘅聲音
btw我都覺得wb係有心玩鳩Ben Affleck, 我到宜家都唔係好接受到JL batman係度搞gag同bvs講oh shit果下
我呢季都係無"Joker" 果D就飛住睇

Cameron 真係做得好好
如果營養一個電影universe 主要演員話轉就轉 個universe已經死亡
This week we had another source strongly hint that Flashpoint is dead. Game Night directors John Francis Daley and Jonathan Goldstein, who officially joined the movie in March, will likely turn it back into a solo Flash movie. While many fans are happy to hear that, there is one major downside for Batfleck fans… Ben Affleck was expected to make his final Batman appearance in Flashpoint.

We know that Affleck has one movie left on his contract. He’s said that he’s looking for a “graceful and cool” way to exit the role, so what does this Flashpoint news mean for his future as the Dark Knight? I

https://batman-news.com/2018/05/12/flashpoint-was-going-to-be-ben-afflecks-final-batman-appearance-now-what/

點解WB好似一直都想換走Ben

個人認為佢係最演到漫畫味既Batman

其實DCEU所有cast都好好 雖然幾套戲柒但紅左人
可能因為JL票房死得太肉酸,我都覺BEN ok

佢演Bruce Wayne好撚型
但演Batman有種差啲野既感覺
我覺得係套衫嘅問題
太著重肌肉感,搞到睇落好肥好唔靈活
樓上係講佢演batman差咁啲野我先講套suit影響佢觀感姐
so far我其實幾鐘意ben Affleck呢個batman
但bvs套suit我個人就覺得麻麻地
睇翻本身個bvs個design係咁,雖然都係肌肉型,但睇落成個人嘅比例仲係修長既

但制成品就好似成個人拍扁左咁,明明ben Affleck又大隻有有193高,好聽就叫力量型但其實睇落去好笨重,反而做bruce Wayne果陣著既衫仲突顯到佢d線條,特別係救細路果幕

JL明顯有執過,就算係基本個套suit睇落去個比例都係大隻而修長,唔會好似bvs有肥嘅感覺,而套tactical suit只係加左少少金屬感,已經型左好多,如何bvs既batman已經係呢套suit,我唔覺得會有咁多反對嘅聲音
btw我都覺得wb係有心玩鳩Ben Affleck, 我到宜家都唔係好接受到JL batman係度搞gag同bvs講oh shit果下

著西裝個陣型到出汁
著bat suit搞到成隻大猩猩咁
同埋戴面具個陣面型有啲怪
事實就係WB一直唔知點解唔鍾意ben
應該都唔平
成本問題??
搵ben叔拍又唔俾佢做導演
拍flash 抄鳩左個導演話拍flashpoint,然後而家又唔拍flashpoint
Dc universe拍Doom Patrol
應該係Titans spin-off
咁多計劃?最怕handle唔到咁多野
計劃姐
上年dceu都好多,之後俾人斬曬
exact7ly, plan埋plan埋都係得個吹字
一日唔開拍都唔好信
開一個新平台,好似之前咁就太少野逼人課啦
而家都唔算多
至少好似Cw 咁一星期有四五集咁出
仲有你見到titans 頭幾集標題幾乎係一集一隊人/一個人咁開介紹就知一定會spin-off 。
Doom patrol本身就已經成隊人cast好曬,不過無預佢咁早開姐。
唔出預告都唔撚信
出預告都唔好信套戲會似預告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞