IT界討論區:點擊查看更多有關IT人的悲劇的資訊

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
幫frd子問
青衣ive既software engine係咪升ugc率會高過asso it
eg:poly cs city cs ust cs個d
女仔無it底讀都ok
易唔易搵人carry

走啦
幫frd子問
青衣ive既software engine係咪升ugc率會高過asso it
女仔無it底讀都ok
易唔易搵人carry

走啦

問下姐
其實係幫我屋企人問
佢predict入唔到u
所以想知揀邊個ive讀it最好
幫frd子問
女仔無it底讀都ok
易唔易搵人carry

走啦

問下姐
其實係幫我屋企人問

多d閒雜人讀it當水泡都好
讀完一定唔會做番it

一個月想點

正路
幫frd子問
女仔無it底讀都ok
易唔易搵人carry

走啦

問下姐
其實係幫我屋企人問

讀完一定唔會做番it

女人讀工程
落site大把狗公

女仔做咩都有著數
幫frd子問
女仔無it底讀都ok
易唔易搵人carry

走啦

問下姐
其實係幫我屋企人問

讀完一定唔會做番it

女人讀工程
落site大把狗公

女人做IT, 無料廢柴識刷鞋都可以上位. 真O既.
幫frd子問
女仔無it底讀都ok
易唔易搵人carry

走啦

問下姐
其實係幫我屋企人問

讀完一定唔會做番it

女人讀工程
落site大把狗公

女人做IT, 無料廢柴識刷鞋都可以上位. 真O既.

女人做__, 無料廢柴識刷鞋都可以上位, 靚/大波就得
幫frd子問
女仔無it底讀都ok
易唔易搵人carry

走啦

問下姐
其實係幫我屋企人問

讀完一定唔會做番it

其實做IT係唔係一定要讀IT?
想轉行
做過兩年地盤,係德國讀緊master
想轉行

走啦
想轉行

走啦

姐係唔得?
想轉行

走啦

姐係唔得?

好少公司肯咁,雖然係有。
想轉行

好簡單 你in份 IT工人地問你 你唔係讀IT出身你識咩野... 有冇咩證明...你點答 仲要在垃圾香港
想轉行

走啦

姐係唔得?

好少公司肯咁,雖然係有。

好啦
唔該晒你哋
想轉行

好簡單 你in份 IT工人地問你 你唔係讀IT出身你識咩野... 有冇咩證明...你點答 仲要在垃圾香港

咁又係
唔該晒你哋
打擾晒
IT真係狗先屌
外行以為好似煮飯整餅裝修咁
阿貓阿狗入門學師就有得撈
想轉行

咁又係
唔該晒你哋
打擾晒

首先唔係打沉你先 如果你真係有興趣的可以留意下IT有咩做先 Network, Database, Programming, Support... 又有分technical, 又有係有d IT logic同客吹水 你可以了解下先
新人留名
fg做左p仔兩個月多d
日日都係瘋狂dum code
dum完一個function比佢睇下run到冇bug就下一個function
好似冇乜野學到咁 唔知做唔做落去好
新人留名
fg做左p仔兩個月多d
dum完一個function比佢睇下run到冇bug就下一個function

新人留名
fg做左p仔兩個月多d

IT真係狗先屌
外行以為好似煮飯整餅裝修咁
阿貓阿狗入門學師就有得撈

香港學廚都搵唔到食啦
學師就應該學風水佬同金融師

何況IT
做到成隻狗都算
underpaid到狗也不如
想轉行

咁又係
唔該晒你哋
打擾晒

首先唔係打沉你先 如果你真係有興趣的可以留意下IT有咩做先 Network, Database, Programming, Support... 又有分technical, 又有係有d IT logic同客吹水 你可以了解下先

好呀
我睇吓有咩啱我啲外行人
我淨係識c同vba
新人留名
fg做左p仔兩個月多d

想轉行

你Master讀咩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞