IT界討論區:點擊查看更多有關IT人的悲劇的資訊

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
每次出新ios / iPhone 都好麻煩

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢
推下post

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢

推下post

唔好福利...唔係個個都direct contract
聽講打風都扣錢,人工高係真,fg乜鳩都唔識既JP都有18,9K
想問下大家點樣train新仔
想同人交流下方法 始終keep住都有新人
我通常都係俾lab佢做
佢做到卡住俾tips 再叫佢google睇下doc再講番俾我地聽

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢

好想做份工
一個星期冇消息
email 去問會否仆街?

但其實presentable + sell得 + 英文勁 + 技術勁既人有幾多啊!fulfill唔晒都係用ap2保命好啲
好想做份工
一個星期冇消息

但其實presentable + sell得 + 英文勁 + 技術勁既人有幾多啊!fulfill唔晒都係用ap2保命好啲

ap2 剩係鐵飯碗+做到退休已經抵返哂
想搵錢自己投資仲好啦
推下post

聽講打風都扣錢,人工高係真,fg乜鳩都唔識既JP都有18,9K

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢

推下post

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢

推下post

你寫iOS app?
個m字額可以點解決?
揀眼要人哋 遷就佢

當你one man project 做晒兩邊platform 就會想死

當你one man project 做晒兩邊platform 就會想死

好想做份工
一個星期冇消息

就算fulfill晒,班腦細咪又係照出低人工,班top人去外國仲有前途啦,點解要留係香港做佢地奴隸

利申:唔夠top既廢青
推下post

呢個真 有fd 本身ha cap 都轉番ha ap 低7K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞