[說好的秋天] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (10)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Suit supply 價位有咩差唔多質素選擇
Budget 6000左右

加多二百做到mtm

Suit supply 6000 已經好似好top?

新手唔識睇但我覺得suit supply好似好流咁 望落2999同5999差唔多
mtm 有咩好介紹?

2999係fused
5999應該係half/ full canvas?
Suit supply點睇都唔係流

加多二百做到mtm

新手唔識睇但我覺得suit supply好似好流咁 望落2999同5999差唔多
mtm 有咩好介紹?

2999係fused

其實我唔係好明 suit supply 應該係多d size 比你簡 之後你如果個size 都唔岩就再加錢改?

RTW可以咁講
MTM就唔係
想問如果clarks usa 點寄hk?

代運?

代運?

未玩過唔係好識

香港clarks 又貴
唔係好關西裝事 但想問下有無好既改衫鋪 ? 想改短件褸就

代運?

未玩過唔係好識

香港clarks 又貴

Uk clarks唔會平d咩

上問下咁多位大佬我呢個係咩情況?今朝刷完冇左,一陣又出返黎

你係咪腳面成日hi野? suede有倒順毛唔同色...

上問下咁多位大佬我呢個係咩情況?今朝刷完冇左,一陣又出返黎

你係咪腳面成日hi野? suede有倒順毛唔同色好正常...

打少左幾粒字

加多二百做到mtm

mtm 有咩好介紹?

2999係fused

其實我唔係好明 suit supply 應該係多d size 比你簡 之後你如果個size 都唔岩就再加錢改?

RTW可以咁講
MTM就唔係

Suitsupply 好似2999都係half canvas
請問如果想買或者訂造長褸
$3000 budget
大家有無咩提議?
定係參考翻第一頁個list?
Thanks
想做幾件恤衫同西褲返工粗着(唔洗褸)
budget 大約係500/衫同1千/褲
睇過舊post, 尖東貴族係咪好選擇?
巴打們有冇好介紹?

有冇巴打可以幫幫手
想做幾件恤衫同西褲返工粗着(唔洗褸)
budget 大約係500/衫同1千/褲
睇過舊post, 尖東貴族係咪好選擇?
巴打們有冇好介紹?

有冇巴打可以幫幫手

你問呢d筆直都係得果d答案架啦,個個post都有人問,唔好咁懶啦哥仔
大家有無咩提議?
Thanks

你去買件Zara 仲實際
我認真
大家有無咩提議?
Thanks

我認真

就係Zara 搵唔到我想要既款
大家有無咩提議?
Thanks

我認真

你想要咩款?
想網上買對meermin
平時著43 號鞋,應該買幾多碼?
驚買錯要退
好似好耐無著對Joe Works
大家有無咩提議?
Thanks

我認真

搵到有為止 zara一星期轉一次款咁滯
大家有無咩提議?
Thanks

我認真

Suit supply overcoat 最平個隻2999
大家有無咩提議?
Thanks

我認真

Suit supply overcoat 最平個隻2999

個隻好薄下,香港就岩
真係四千幾先頂到歐洲天氣
如果求舒服既底,係咪膠底皮鞋最好
好似好耐無著對Joe Works

請問師兄大約幾多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞