[說好的秋天] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (10)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想做幾件恤衫同西褲返工粗着(唔洗褸)
budget 大約係500/衫同1千/褲
睇過舊post, 尖東貴族係咪好選擇?
巴打們有冇好介紹?
條牛無著一年好似短左⋯

我都有對Meermin 拎左去換扣,
爛像根..

Chelsea boots啲橡筋有冇得換想問

終於到了 3對都係U last

F來㗎嘛?
條牛無著一年好似短左⋯

爛像根..

F來㗎嘛?

打錯 F 先岩~
好眼利

F來㗎嘛?

打錯 F 先岩~
好眼利

你當我流㗎?

F來㗎嘛?

打錯 F 先岩~
好眼利

你當我流㗎?

講吓笑咋
睇得多啫
我對Ugolini應該要下年啦
Fixe Shoes sales 喎,一對九折, 兩對85折。有無巴打一齊上去睇下有無vass/carmina 執

巴打有性趣?
我對Ugolini應該要下年啦

佢呢排拖野拖得幾勁下

F來㗎嘛?

打錯 F 先岩~
好眼利

你當我流㗎?

講吓笑咋
睇得多啫

其實一個圓一個方都真係好難認唔出
Fixe Shoes sales 喎,一對九折, 兩對85折。有無巴打一齊上去睇下有無vass/carmina 執

巴打有性趣?

舖頭黎?
條牛無著一年好似短左⋯

爛像根..

想請問下清喺邊度換
最好喺腥港
條牛無著一年好似短左⋯

爛像根..

想請問下清喺邊度換
最好喺腥港

你去有X補問下啦,其他大啲嘅補鞋鋪都可能有,不過做得靚唔靚就唔知了,同埋不是細工程(其實複雜又唔係真係好複雜),你唔好諗住好平就攪掂

F來㗎嘛?

打錯 F 先岩~
好眼利

你當我流㗎?

講吓笑咋
睇得多啫

U last 係唔係要買大F last 半個碼?
冇乜機會試實上腳

巴打有性趣?

有呀, 剩係睇岩一對有size , 睇下有無巴打有興趣,買多對85折。不過無咩所謂85同9折差好少

巴打有性趣?

舖頭黎?

算係掛,佢地擺d鞋係H記賣
你的樣子如何系列
Suit supply 價位有咩差唔多質素選擇
Budget 6000左右

加多二百做到mtm
條牛無著一年好似短左⋯

爛像根..

想請問下清喺邊度換
最好喺腥港

你去有X補問下啦,其他大啲嘅補鞋鋪都可能有,不過做得靚唔靚就唔知了,同埋不是細工程(其實複雜又唔係真係好複雜),你唔好諗住好平就攪掂

Thx ching
Suit supply 價位有咩差唔多質素選擇
Budget 6000左右

加多二百做到mtm

Suit supply 6000 已經好似好top?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞