[說好的秋天] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (10)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

從來無跑過

你大把quota啦

遲早要增重架喇

你增重就可以再造批衫

不過要增重都唔係咁易

我就成日想減都減唔到

Spend a half an hour to do exercise every day is a good way to keep fit.

懶呀嘛

求救,grenson係咪偏大?
我著開uk8 係咪應該買uk7?

講埋model,係sid呀
新手一問,如果想買對靚仔d既皮鞋,有無巴打有推薦,budget $3000內

利申好耐無著西裝,黎緊屋企人結婚要著西裝型仔d,同埋黎緊返工都要日日西裝
新手一問,如果想買對靚仔d既皮鞋,有無巴打有推薦,budget $3000內

利申好耐無著西裝,黎緊屋企人結婚要著西裝型仔d,同埋黎緊返工都要日日西裝

join 上面個meermin 團

講埋model,係sid呀

香港有得試,google 下
carmina black friday
又送belt 又送cream 又free ship wo
請問咁多位
邊度可以買到holland and sherry既布
請問咁多位

eBay 有seller 賣緊
請問咁多位

thank you

有無師兄知老合興其實可唔可以淨係上去買布
請問咁多位

周圍都有,只是價錢唔多親民啫
請問咁多位

thank you

當然可以,不過你如果買新貨,準備一頸血
請問咁多位

thank you

當然可以,不過你如果買新貨,準備一頸血

不過有心機的話,可以找到一些抵玩的NOS

買左套斷碼西裝大左少少
想問下邊到改可靠
天氣涼 呢排好多marathron 又greenrace 又unicef charity run 又 axa kowloon streetathon

秋風起去跑下步啱啦

我老啦跑唔郁,行下山都仲得

從來無跑過

你大把quota啦

遲早要增重架喇

你增重就可以再造批衫

不過要增重都唔係咁易

我就成日想減都減唔到

Spend a half an hour to do exercise every day is a good way to keep fit.

我都懶
膝頭唔爭氣,著唔到皮鞋
請問有無巴打肯接收我啲鞋?

Uk7
剩係試過,未著過

你大把quota啦

遲早要增重架喇

你增重就可以再造批衫

不過要增重都唔係咁易

我就成日想減都減唔到

我都懶

所以你有個大腩

Pediwear 20% off
Meermin團想join

https://t.me/Yauyu
Johnstons of Elgin 半價,抵到爛

買左套斷碼西裝大左少少
想問下邊到改可靠

慣左拿去天倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞