[說好的秋天] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (10)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
求救,grenson係咪偏大?
我著開uk8 係咪應該買uk7?

講埋model,係sid呀

香港有得試,google 下

唔係香港呀我。。。
著開uk8, grenson最好買uk7定tts?
上網見人講偏大

買左套斷碼西裝大左少少
想問下邊到改可靠

慣左拿去天倫

有冇地址

買左套斷碼西裝大左少少
想問下邊到改可靠

慣左拿去天倫

有冇地址

大概咩價錢
改褲頭同衫長
Meermin免運費

買左套斷碼西裝大左少少
想問下邊到改可靠

慣左拿去天倫

有冇地址

大概咩價錢
改褲頭同衫長

衫長

你大把quota啦

遲早要增重架喇

你增重就可以再造批衫

不過要增重都唔係咁易

我就成日想減都減唔到

Spend a half an hour to do exercise every day is a good way to keep fit.

我都懶

所以你有個大腩

你係咪想死呀

買左套斷碼西裝大左少少
想問下邊到改可靠

慣左拿去天倫

有冇地址

Google下都懶

你增重就可以再造批衫

不過要增重都唔係咁易

我就成日想減都減唔到

Spend a half an hour to do exercise every day is a good way to keep fit.

我都懶

所以你有個大腩

你係咪想死呀

乖啦乖啦

買左套斷碼西裝大左少少
想問下邊到改可靠

慣左拿去天倫

有冇地址

大概咩價錢
改褲頭同衫長

衫長

袖長

買左套斷碼西裝大左少少
想問下邊到改可靠

慣左拿去天倫

有冇地址

Google下都懶

岩岩Check jor
明星級
新手一問,如果想買對靚仔d既皮鞋,有無巴打有推薦,budget $3000內

利申好耐無著西裝,黎緊屋企人結婚要著西裝型仔d,同埋黎緊返工都要日日西裝

join 上面個meermin 團

咩係meerin團,點join
新手一問,如果想買對靚仔d既皮鞋,有無巴打有推薦,budget $3000內

利申好耐無著西裝,黎緊屋企人結婚要著西裝型仔d,同埋黎緊返工都要日日西裝

join 上面個meermin 團

咩係meerin團,點join

屌你文都唔爬
Meermin 個 e last 係偏細定點 應該half size down or full
想Join Meermin 團

https://t.me/DLtin
仲要Join Meermin團咩 免運wor

Carmina 都免運仲送皮帶同cream

有無話到幾號定指定今日
好耐之前好似有人問過One Piece Shell Cordovan Belt,依家Horween自己賣
https://www.horweenproducts.com/shop/one-piece-shell-cordovan-belt-3-colors
有冇巴打知CJ邊度買會比較平?
折完連運都二千尾

btw Carmina Cordovan好似真係幾抵
免運送marching belt+cream
折完連運都二千尾

2千尾好平la
折完連運都二千尾

邊間cj咁平?

折完連運都二千尾

邊間cj咁平?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞