[說好的秋天] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (10)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

幾涼今日其實

幾涼今日其實

算係幾舒服

幾涼今日其實

算係幾舒服

幾岩著flannel
有冇巴打知CJ邊度買會比較平?
折完連運都二千尾

btw Carmina Cordovan好似真係幾抵
免運送marching belt+cream

邊間cj咁平?

你cordovan 都覺得抵其實可以去馬
折完連運都二千尾

邊間cj咁平?

希望唔係買貴左太多
繼續留名學野
折完連運都二千尾

邊間cj咁平?

希望唔係買貴左太多
繼續留名學野

如果SIZE 岩既話哩2對都好穩陣一定唔會死啦
6K 2對鞋仲想點 岩岩先夠買一對alden cordovan
想問meermin 免運係咪要用code

Thanksgivingmeermin17
我想買對Carmine,不過怕買錯size...
clarks同ecco
料來講邊個好啲
clarks同ecco
料來講邊個好啲

比黎有咩用?
meermin個網係咪crash左 有無人上到
clarks同ecco
料來講邊個好啲

比黎有咩用?

買來粗著 想kum d
折完連運都二千尾

邊間cj咁平?

希望唔係買貴左太多
繼續留名學野

下乜原來cj都有折
仲等我以為佢不嬲都冇折冇睇到添
carmina rain/ Simpson/ INCA last 邊個會窄d邊個無咁窄?
通常要one size down定size half down ?
唔想買錯size
carmina rain/ Simpson/ INCA last 邊個會窄d邊個無咁窄?
通常要one size down定size half down ?
唔想買錯size

3個之中 Simpson最窄 rain闊少少
Inca最闊
clarks同ecco
料來講邊個好啲

比黎有咩用?

買來粗著 想kum d

一鳩樣
請問一下千幾蚊一對皮鞋有咩介紹?
唔想買錯size

Inca最闊

如果買錯size係咪要自己比錢寄返去西班牙?
唔想買錯size

Inca最闊

人地肯換俾你都偷笑啦
唔想買錯size

Inca最闊

放比巴打囉
black friday有冇咩皮鞋抵?想買對黑色oxford
budget ~$1200-$1500
black friday有冇咩皮鞋抵?想買對黑色oxford
budget ~$1200-$1500

Saturday 先伸手問Friday 既野
有介紹都冇你size la
有樣野好似未見過人問
crepe brush其實洗唔洗用得耐要換 用左幾年見到頂個層黑晒
岩岩買左對common projects suede Chelsea boots
想問有無防水噴霧 之前淘過幾支都唔算好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞