[說好的秋天] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (10)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
岩岩買左對common projects suede Chelsea boots
想問有無防水噴霧 之前淘過幾支都唔算好用

粗粗地Footspot買支Columbus Amedus已經夠用

岩岩買左對common projects suede Chelsea boots

粗粗地Footspot買支Columbus Amedus已經夠用

black friday有冇咩皮鞋抵?想買對黑色oxford
budget ~$1200-$1500

Meermin 免運費仲未收皮
大家今日著左咩?

大家今日著左咩?

無相
Flannel shirt + Bnt Safari Jacket

大家今日著左咩?

大家今日著左咩?

好悶 無人開心些牙買左乜
大家今日著左咩?

好悶 無人開心些牙買左乜

今轉black friday 買左個袋
http://www.bleu-de-chauffe.com/en/men/479-postman-bag-eclair-s-navy-blue-3700716005777.html

同埋係pedi 買左個 ettinger
仲有之前買落唔啱嘅 pwvc jacket都係出面改完,改衫長袖長升埋 patch pocket 直接將個價由 sales變返正價
in 大學想買全套西裝,邊到有抵買
筆直around 1000

G2000...都好似未必得

G2000...都好似未必得

Interview 唔洗著全套喇

佢知唔知自己在噏乜呀?

1000都係算啦 畢業先買套靚
著西褲恤衫就夠

佢知唔知自己在噏乜呀?

得啖笑
大家今日著左咩?

件overcoat係咩黎 好正

佢知唔知自己在噏乜呀?

得啖笑

隻隻字都好似識 但成篇文就完全唔知up乜

小弟不才,咩叫勾引淫零?
有冇巴打着過 Valstarino 可以 share 下個sizing?

上網就咁睇似要44但多數網最多得46, 最近香港邊到有現貨揀?

香港都好多補鞋鋪有售

香港都好多補鞋鋪有售

依家選擇多左
大家今日著左咩?

件overcoat係咩黎 好正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞