[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
其實我覺得好好玩 (帶埋返工食晏玩)

只係有d感嘆老任唔太跟到時代步伐

我又唔覺我係graphics whore

但明明可以整勁d 部機,整靚隻game又不失遊戲性

你係 graphic whore
Switch 個概念咁創新都話跟唔到時代步伐
依家玩到都市國,

自己最著重係搵國家幣

月亮反而已經無咩心態搵,

覺得就算行主線條路最後都一定儲夠燃料

唔知會唔會儲夠幾多就有特殊野出現呢
依家玩到都市國,

自己最著重係搵國家幣

月亮反而已經無咩心態搵,

覺得就算行主線條路最後都一定儲夠燃料

唔知會唔會儲夠幾多就有特殊野出現呢

不過可以爆機先再慢慢揾
有無巴打試過雙人 覺得點?
如果同老婆女友玩 唔想家變就叫佢控帽算

手提處理器,nvidia x1已經差唔多最勁
揸綿羊仔嗰陣個震動勁有feel
記得去Options將震動較做強

震到好似真係揸緊咁
次次都唔捨得落車

你係 graphic whore
Switch 個概念咁創新都話跟唔到時代步伐

嘩,好創新呀
d boss幾撚正
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/26/191154_04924d2c9c8769580092769df440790f.jpg
今朝有人話禁a 制 但唔見有既

我打完呢關個BOSS(地底果個都打埋)
返黎呢個位係有畫面睇,入到去

手提處理器,nvidia x1已經差唔多最勁

iPhone 8 係咪勁 D ?
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/26/191154_04924d2c9c8769580092769df440790f.jpg

哦 我仲以為佢有幾多個圈個張圖就要幾多個月亮 原來拎極仲有

哦 我仲以為佢有幾多個圈個張圖就要幾多個月亮 原來拎極仲有

其實開地圖按Y掣有得睇自己執左幾多同未執邊D 沙呢關有成6X粒月亮
沙漠搵左61粒都仲未完
點解有d會有套
有幾間又話訂左既27號正日先有
雙打好唔好玩,想同條女玩

頂帽無咩做,同埋會拉畫面,麻麻地啫

我同老婆打, 都係靠我頂帽打大佬

同條女玩 我用左邊joycon 控方向
佢用右邊打
玩落幾刺激 好考合作度

我女友禁錮緊部機 我都想玩
係唔係所有版本 語音都係講英文?

好耐玩
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/26/204400_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[/ig]
好耐玩

做乜9 我明明唔係upload呢張圖 仲要我手機入面無呢張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞