[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
手提MODE FPS係幾多

Amiibo

大亂鬥系列
Mario系人物會幫你搵月亮地點提示同心/金幣
Mario果隻仲送元祖Mario衫
其他大亂鬥系列Amiibo唔係送心就送金幣
我為呢隻出機的,因為我好愛mario sunshine

我仲要喪到先買咗digital 版,再因為偷跑買埋實體

尋日喺街玩覺得好好玩,d嘢好靚

即時光源反射喺大叔身體,濕水,煙燻我覺得好正

尋日插上部48吋電視我真係覺得唔掂

不過尋日一話駁電視唔得已經俾d 任粉屌我,話我電視廢

問題主要三樣:

1. 貼圖解像低

2. 狗牙

3. 多邊型簡陋

我唔係話唔鍾意玩,但插上電視我覺得顯示咗switch真係機能不足

預咗俾fans 屌,但我只係想做理性玩家

d任粉都不嬲都唔岩聽就發左癲咁架啦

唔好話任粉,啲打機打到對個牌子有信仰果啲撚樣傻架嘛,人生得打機做寄託

唔洗理班傻鳩架

一野屌晒索索任豚

最怕d人完全唔理性

一句就話你電視廢就認

大佬,我用乜你都知咁厲害?

我鍾意隻遊戲都可以有不滿要批評啫

我都係理性討論嘅
冇話你部電視有問題
不過拎SWITCH上大電視係一定冇隔離台靚架啦
問題係有D人接受到,有D高要求少少嘅就失望
我為呢隻出機的,因為我好愛mario sunshine

我仲要喪到先買咗digital 版,再因為偷跑買埋實體

尋日喺街玩覺得好好玩,d嘢好靚

即時光源反射喺大叔身體,濕水,煙燻我覺得好正

尋日插上部48吋電視我真係覺得唔掂

不過尋日一話駁電視唔得已經俾d 任粉屌我,話我電視廢

問題主要三樣:

1. 貼圖解像低

2. 狗牙

3. 多邊型簡陋

我唔係話唔鍾意玩,但插上電視我覺得顯示咗switch真係機能不足

預咗俾fans 屌,但我只係想做理性玩家

d任粉都不嬲都唔岩聽就發左癲咁架啦

唔好話任粉,啲打機打到對個牌子有信仰果啲撚樣傻架嘛,人生得打機做寄託

唔洗理班傻鳩架

一野屌晒索索任豚

最怕d人完全唔理性

一句就話你電視廢就認

大佬,我用乜你都知咁厲害?

我鍾意隻遊戲都可以有不滿要批評啫

你明知PPI差好遠就話出電視唔掂都唔算好理性姐
48吋睇1080P實唔理想既
可惜佢又上唔到4K

買得switch 就實預左係電視玩
而家d 電視又不嬲mon大
咁佢駁完電視出黎
見畫質唔對路呻下講兩句都好正路

而且佢係幫手解釋埋點解出黎畫質唔好
但唔代表佢要特登駁個細電視去就返個ppi啵
咁樣唔會好反智咩
係有缺憾咪認
唔認點有進步

點都唔會係手提好過TV啦
沙漠打左成三十個moon都重有,真係人都癲,都唔個點先齊
深之都 358$冇passport 套

中文版?

如果唔鍾意收集野可能真係會唔太鍾意呢隻驚
深之都 358$冇passport 套

中文版?

深之都仲有無?

已經51
兩個人玩 過唔過癮?

個地圖好陽春,如果可以mark低晒我拎過既moon都好D,有幾粒望到拎唔到,有排諗
之前galaxy都有個上限,都大概估到差邊D,依家真係唔知
咁樣唔會好反智咩
係有缺憾咪認
唔認點有進步[/quote]

係有缺憾嘅..
但係呢家1080P都算主流...要PPI再高一係4K一係用返handheld
但係好老實講..呢家技術上呢種手提機難做到..做得到都會貴

已經51

剩沙漠51?打到去湖依家有85粒

已經51

係 51好似仲未齊

已經51

係 51好似仲未齊

去左其他區返轉頭點睇返自己拎左幾多?佢左上由0 count過
其實我覺得好好玩 (帶埋返工食晏玩)

只係有d感嘆老任唔太跟到時代步伐

我又唔覺我係graphics whore

但明明可以整勁d 部機,整靚隻game又不失遊戲性
睇到拎唔到
睇黎真係有返D 64同SUNSHINE FEEL
有時唔係唔知佢機能有限
而係話覺得佢起咁嘅size & spec 下都做到咁已經覺得收貨

已經51

係 51好似仲未齊

選緊地圖個時可以睇到個地圖有幾多moon, 同係邊到你拎過moon

唔好咁啦
大家都打機姐
Switch有咩不足我地都有屌開
今次唔洗好似WiiU咁咪已經執到
咁樣唔會好反智咩
係有缺憾咪認
唔認點有進步

係有缺憾嘅..
但係呢家1080P都算主流...要PPI再高一係4K一係用返handheld
但係好老實講..呢家技術上呢種手提機難做到..做得到都會貴[/quote]

老任由wii開始機能永遠都慢人最少一代

隔離出晒機玩4k,佢仲係1080狗牙mode

唔係佢耐唔耐出一兩隻神作,真係寧可佢執柒咗佢算

唔好咁啦
大家都打機姐
Switch有咩不足我地都有屌開
今次唔洗好似WiiU咁咪已經執到

wiiu真係黑歴史,害我俾朋友恥笑

最嬲係一隻正經mario都無

唔計2d, 3d 呢兩款
咁樣唔會好反智咩
係有缺憾咪認
唔認點有進步

係有缺憾嘅..

唔係佢耐唔耐出一兩隻神作,真係寧可佢執柒咗佢算[/quote]

你都識講佢係機能有限下都出到神作,就算其他TITLE都有一定水準
唔係想駡戰...本身都有PRO同4KTV..本身想買GTSPORT
但係可玩性嚟講隻GAME ...
咁樣唔會好反智咩
係有缺憾咪認
唔認點有進步

係有缺憾嘅..

唔係佢耐唔耐出一兩隻神作,真係寧可佢執柒咗佢算

你都識講佢係機能有限下都出到神作,就算其他TITLE都有一定水準
唔係想駡戰...本身都有PRO同4KTV..本身想買GTSPORT
但係可玩性嚟講隻GAME ...

GT SPORT一早講明唔係正傳
預左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞