[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
爆左機之後邊度搵公主條仆街?

帽子國

Yoshi又邊度搵

tips: super Mario 64
唔多掂,都係speed run爆機先翻轉頭搵月亮算
[

其實仲係唔識分,喱隻應該係日版吧?
咁行版係點

行版=日版加出面層膠有張貼紙
12月1 號台灣出switch 之後可能會轉中文封面

帽子國

Yoshi又邊度搵

講起yoshi,唔知今集有冇踩住yoshi跳再dump yoshi落坑呢d仆街野

帽子國

Yoshi又邊度搵

講起yoshi,唔知今集有冇踩住yoshi跳再dump yoshi落坑呢d仆街野

無,你會變左佢

帽子國

Yoshi又邊度搵

無,你會變左佢

Champion's Road 用完即棄
痴柒線,呢3個幣搵撚左我成晚,地圖邊

原來哩度,我都未搵到
沙之國08 流沙裡的密室 搵唔到
玩慣咗botw 見到d 明知跳唔到 嘅都仲係忍唔住想跳一下再爬上去
有無人一樣係sand kingdom唔肯走搵moon

差8個moon

差8個moon

劇透左
諗起zelda 個post
啲人又係成張地圖貼出黎
雪國其中一個室好撚難
要食花加速再避石再跳
有冇心得
坦克啲HD Rumble好正
有無人攞到沙國68?
無提示完全唔知點搵

差8個moon

劇透左

係差28個,爆左機先番黎慢慢收集
有無人攞到沙國68?
無提示完全唔知點搵

唔係有得買提示咩
有無人攞到沙國68?
無提示完全唔知點搵

唔係有得買提示咩

暗示畫嗰啲無,但係我已經搵左一幅沙國既畫(森國),唔通沙國有兩幅?有無人有記憶?
Super Mario Odyssey's pause menu has a musical Easter egg!
https://www.youtube.com/watch?v=kX5my_eQuOw
坦克啲HD Rumble好正

agger
帽子有個好高嘅點攞?
岩岩打完左sand kingdam

但果區重有好多地方探索

琴晩好有心機咁周圍搵野玩
淨係搵嗰三隻羊都搵餐死
8爪魚淋熄佢個頭之後係咪要踏佢
痴柒線,呢3個幣搵撚左我成晚,地圖邊

原來哩度,我都未搵到

我搵到但唔知點拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞