[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
痴柒線,呢3個幣搵撚左我成晚,地圖邊

玩左幾耐,416個月亮

咁都留意到 btw

我無心搵邊位,真係咁啱行埋去先見到,沙國仲差1個moon無提示應該係幅畫,有個moon係商店櫃檯入邊唔識攞

搵到呢到但係點拎

玩左幾耐,416個月亮

咁都留意到 btw

我無心搵邊位,真係咁啱行埋去先見到,沙國仲差1個moon無提示應該係幅畫,有個moon係商店櫃檯入邊唔識攞

搵到呢到但係點拎

拎到了

玩左幾耐,416個月亮

咁都留意到 btw

搵到呢到但係點拎

商店出面旁邊,蹲下拎金幣再行入去就入到商店入面拎moon
唔明點解會覺得難玩 係最尾庫巴有d 挑戰之外

利申:一周目
唔明點解會覺得難玩 係最尾庫巴有d 挑戰之外

利申:一周目

隻GAME難玩之處係集齊所有野...

有沒爸打知到,呢啲所謂提示點打開個月亮出黎?
我影低左,再去到目的地,用盡任何方法,屎忽落地都沒月亮跳出黎

依張唔難帽子國哥張先痴線

咁啫係點解決

係地圖邊最北邊的,.唔係隻野付近,.
超級好玩
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

Galaxy同wii mario bros已經有少少 今集做帽真係可以玩死mario
我係城堡睇完張圖 走去影帽子國燈塔加月亮一啲反應都冇既

屎忽震佢出黎
電視玩真係靚十倍 ,手提mode 冇眼睇

森之國 有冇巴打知道點樣跳過去攞紫色幣 喺懸崖旁邊

我記得用坦克轟佢拿

遠跳或者身體攻擊(撲擊)!? 空中 ZL + -> + Y

謝謝巴打

屎忽震佢出黎

終於得左 thanks 巴打 完全冇題示 玩死人
仲有飛天的士戴布倫 搵極啲飛船都冇反應

見到條庫巴座騎(龍),同Dark souls國,就好似老任同Capcom,From software講:我地部機夠力,係你地唔整咋
點去返之前玩過既地圖?
點去返之前玩過既地圖?

坐飛船

見到條庫巴座騎(龍),同Dark souls國,就好似老任同Capcom,From software講:我地部機夠力,係你地唔整咋

呢關真係好有驚喜
我係peach一定揀bowser
無限兵馬 有座城 幾艘飛船 一條龍
唔係覺得特別好玩 但一儲金幣月亮就停唔到不斷玩
利申玩到森之過 已經儲曬之前幾個地區既紫幣月亮

呢關真係好有驚喜
我係peach一定揀bowser
無限兵馬 有座城 幾艘飛船 一條龍

條龍得個樣, 打完好失望
頭先雲之國打Browser 仲以為自己玩緊ARMS

勁似

勁似

隻game 好多位似nintendo其他game
splatoon arms zelda

勁似

隻game 好多位似nintendo其他game
splatoon arms zelda

zrlda都有?
點跳繩跳到一百下啊......跳左2個幾鐘都失敗,去到40幾就衰左,唉,呢粒月亮注定拎唔到😭
跳到成萬個啲都唔知咩人黎.....
點跳繩跳到一百下啊......跳左2個幾鐘都失敗,去到40幾就衰左,唉,呢粒月亮注定拎唔到😭

唔好跳太高

之後打排球100下先係地獄...

唔好跳太高

之後打排球100下先係地獄...

點控制唔跳太高😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞