[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
Lm
點跳繩跳到一百下啊......跳左2個幾鐘都失敗,去到40幾就衰左,唉,呢粒月亮注定拎唔到😭
跳到成萬個啲都唔知咩人黎.....

唔好跳太高

之後打排球100下先係地獄...

點控制唔跳太高😂

㩒跳果陣㩒短d 快d 放手... 控制力度呀😂
想問,沙之國個(5個仙人掌的正中間)係點解決,點整都沒月亮彈出黎,卡左2日...
想問,沙之國個(5個仙人掌的正中間)係點解決,點整都沒月亮彈出黎,卡左2日...

有無圖... ? 你有圖即時講到俾你知.

或者上網睇啦... 有個YOUTUBER個攻略好掂

依到應該點先跳到過去? (沙之國)

根據湖之國提示去影,係咪就咁影,乜都唔洗做?有乜要注意..
劇透

睇左youtube原來月亮有999個,儲齊仲有最後結局,自己一定永世儲唔到
有無人知金銀mario係邊隻amiibo解鎖,同埋點樣先可以有9粒心?
沙之國08 流沙裡的密室 搵唔到

真係係流沙入邊....你會隱約見到有條間係到. 唔俾沙吸入係咁頂住頂CHOK入去..
有無人一樣係sand kingdom唔肯走搵moon

差8個moon

有啲應該要用其他鏡拿...
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

Galaxy同wii mario bros已經有少少 今集做帽真係可以玩死mario

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

Galaxy同wii mario bros已經有少少 今集做帽真係可以玩死mario

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

兩個人打慣機其實易打好多,用帽做動作食幣打boss都方便d,

但如果你同個唔識打機既就………

利申:同女朋友打永遠等於無左隻mario,個鏡頭永遠去左唔知邊到,大家都睇唔到野
依家開始用佢個拍攝模式,
去唔同地方影下相,

同隻狗做下早操

繼續搵月亮個精神好累
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

兩個人打慣機其實易打好多,用帽做動作食幣打boss都方便d,

利申:同女朋友打永遠等於無左隻mario,個鏡頭永遠去左唔知邊到,大家都睇唔到野

女仔做帽比較好 易d控制
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

想佢玩得開心D
因為頂帽變完身都係mario控制,
佢可以玩得開心好多,
自己一個Save,同佢玩一個save,
仲記得初頭變身,彈弓頭彈出既方向係你拉既反方向,佢講極都唔明
鐘意影相既剩係佢個拍攝模式都有排玩

2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

想佢玩得開心D
佢可以玩得開心好多,
仲記得初頭變身,彈弓頭彈出既方向係你拉既反方向,佢講極都唔明

這些機會
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

想佢玩得開心D
佢可以玩得開心好多,

得罪講句 你女朋友好蠢
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

想佢玩得開心D
佢可以玩得開心好多,

我都係俾女朋友做mario

做帽可以逼mario跳...
仲可以亂上身

不過2p可以踩帽二段跳

最鍾意既大叔裝扮

最鍾意既大叔裝扮

爆左機都未試過有一千蚊買到條底褲

最鍾意既大叔裝扮

我都係一路影一路玩 有排玩
163 個moon 爆左機

plz help
上面果個
扔帽》跳去頂帽》zl 》y
基本上利用頂帽ge2段跳+空中前躍動作就過到去
不過其實個度得錢

plz help

踩帽跳躍,飛帽出去再撲過去

相片提示係找不同,然後屁股撞擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞