[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
有冇巴打知點行先救到頂帽?搵唔到路

你張圖後面個幾條正方柱跳高禁ZL可以調轉高度

寫定入FAQ

尋晚試左勁多次先知點救

其實唔用屎忽撞地就咁跳都跳到上去
但要跳多幾次先搵到個timimg跳

唔知屎忽撞地呢招, 不過係最高數起第二級衝跳再飛身上到去
要拆制玩都幾煩
要拆制玩都幾煩

我平時都會咁玩
好hea好舒服
真心正
有冇人知邊度有貨

葵廣有
咁快見到有人爆機, 真係可以咁快....

爆機同玩完係2件事
想問 一機兩account
Save係咪分開

以galaxy之後黎講,
爆機後先係本編
其實我覺得好好玩 (帶埋返工食晏玩)

只係有d感嘆老任唔太跟到時代步伐

我又唔覺我係graphics whore

但明明可以整勁d 部機,整靚隻game又不失遊戲性

巴打好耐無見
有冇人知邊度有貨

葵廣有

門口有公仔果間?
有冇巴打知點行先救到頂帽?搵唔到路

你張圖後面個幾條正方柱跳高禁ZL可以調轉高度

寫定入FAQ

尋晚試左勁多次先知點救

我都係依到卡關
帽就救到 但就不斷行錯路搵唔到月亮
其實每關月亮同紫幣, 係唔係都要爆機先儲到齊? 打左3關, 依家返轉頭打返第一關 搵左一半都無已經卡
其實每關月亮同紫幣, 係唔係都要爆機先儲到齊? 打左3關, 依家返轉頭打返第一關 搵左一半都無已經卡

每關都會有大家講既鐵箱,要爆左主線之後先開到,有好多月亮係入面

每關都會有大家講既鐵箱,要爆左主線之後先開到,有好多月亮係入面

thx, 咁輕鬆享受爆機先

thx
好似幾好玩
有冇人知邊度有貨

葵廣有

門口有公仔果間?

係,你去佢FB 睇
有冇人知邊度有貨

葵廣有

門口有公仔果間?

係,你去佢FB 睇

thx

thx

湖同恐龍齊紫幣喎
搵左先?

thx

湖同恐龍齊紫幣喎
搵左先?

差4粒
但紫幣有咩用?恐龍果版唔見有SHOP
睇咗ENDING,公主果然係公主
不過有人話全收集先有真ENDING

本來打算等我FD打爆再問佢借來玩
但見原來有好多MINI GAME玩,有D忍唔到手
睇咗ENDING,公主果然係公主
不過有人話全收集先有真ENDING

本來打算等我FD打爆再問佢借來玩
但見原來有好多MINI GAME玩,有D忍唔到手

跳繩榜首已經5000幾
個跑online master 真係on99,難玩到核爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞