[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
我係沙之國到唔知點樣跳上去隻鷹到
打極都唔中
想問下點樣空中再踩帽,同埋咁係咪變左可以無限踩上去
有冇巴打知道今日個價幾多?

未聽過MARIO要食炒價

點解mario會咁呢
我記得splatoon都炒左陣

點解mario會咁呢
我記得splatoon都炒左陣

老任出手, 淨係睇到 前日出個陣 , Switch D貨多到爆炸.
好多鋪頭由炒價轉返幾乎公價, 成堆炒狗 恐慌性拋售,睇到都心涼
估計係老任為左推Mario, 一口氣推一堆貨出黎
不得不說今集Odyssey個遊戲內容真係痴撚線

Hold 實Y再跳上頂帽到
再高難度啲可以mix埋空中ZL+Y嗰招一齊用
月之國背面好難打
月之國背面好難打

過關唔難
收隻月亮我用左三百條命

玩到出看汗
想佢玩得開心D
因為頂帽變完身都係mario控制,
佢可以玩得開心好多,
自己一個Save,同佢玩一個save,
仲記得初頭變身,彈弓頭彈出既方向係你拉既反方向,佢講極都唔明

same here
話好似玩彈像根咁反方向走,講左好多次先識撞爛d石我已經唔偷玩,佢玩幾耐我玩幾耐

好彩係我控mario 我覺得比我女友控都有同樣情況[/quote]
試過佢用帽,佢完全唔知自己可以做咩,都係我做帽幫佢拖好過了
跳繩跳30同100 就有野拎係咪向
Super mario rpg legend of seven stars 致敬
想問下係咪一周目唔會儲得齊月亮?

有啲要爆左機先拎到?

第一野知,姐係係空中派帽再跳前去頂帽咁就可無限向上?
真係好考功夫
沙之國76 石柱上面舊石點爆

真係好考功夫

唔知得唔得
不過想跳高啲可以試下

跳>Wall Jump >派帽>反方向ZL+Y

無機起手唔知可唔可以無限loop
(跳>Wall Jump >派帽>反方向ZL+Y>Wall Jump >派帽>反方向ZL+Y>....)

真係好考功夫

唔知得唔得
不過想跳高啲可以試下

跳>Wall Jump >派帽>反方向ZL+Y

無機起手唔知可唔可以無限loop
(跳>Wall Jump >派帽>反方向ZL+Y>Wall Jump >派帽>反方向ZL+Y>....)

更正應該係反方向派帽>ZL+Y
Dump地起跳>wall jump >反方向帽>捉帽可以再高啲
好似無得loop
沙國68仲未搵到
https://youtu.be/Cdmc9lH2crE
個日本仔係咪話搵齊之前唔瞓,幾日前已經見佢直播
玩到去都市國但之前果啲國嘅月亮數一半都唔夠 係得湖之國差幾個齊
個價位 389算平?
個價位 389算平?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞