[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
問下大家你地真係會雙手拎住個手掣, 可以fing佢咁用?
插住佢個mon打做唔到fing 帽個動作, 但唔係駁電視打好似無咁方便咁

插住佢個mon打做唔到fing 帽個動作
>成部機fing 就得

有無示範圖

射完帽後成部機橫向 向左/右移 = 向左/右郁
成部機橫向 chok = 旋轉射帽

我有嘗試過, 不過兜我有危險, 一甩手..........................................
問下大家你地真係會雙手拎住個手掣, 可以fing佢咁用?
插住佢個mon打做唔到fing 帽個動作, 但唔係駁電視打好似無咁方便咁

插住佢個mon打做唔到fing 帽個動作
>成部機fing 就得

有無示範圖

射完帽後成部機橫向 向左/右移 = 向左/右郁
成部機橫向 chok = 旋轉射帽

我有嘗試過, 不過覺得有危險, 一甩手..........................................
Misonin FB話開賣喎
btw
fb好多直播
最中立既希治閣都有份

希治閣12點先開算係咁啦

我想聽下佢分析下mario既壽命

三日
係個池到入左幅畫到,係上面點落去?[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/26/225011_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]

有無人識???

就咁跳落去去唔到就即係目前為止去唔到
玩落去自自然就會去到
玩到停唔到
呢隻game應該幾多女仔玩 咁易都咁多人問
好事黎 睇住女朋友卡關真係好好笑
有冇人已經試左雙人mode?
玩到停唔到

好好玩點算
有冇人已經試左雙人mode?

一開始已經玩雙人mode
真係要d合拍度
例如帽跳
不過比女控mario會成日唔知行邊
都係比帽佢控會好d
唔係會嘈交
玩到停唔到

係,佢配埋D音樂真係好舒服會玩到唔想收機

有冇巴打知道點樣跳上去攞粒月?
第一下三級跳係得 但係第二下搞咗好耐都跳唔到上去

後空翻 / 臀部撞地跳躍 , 直上
呢兩招跳最高
《超級瑪利歐:奧德賽》官方網站中證實本作隱藏了密技!

本密技就是將顯示在《超級瑪利歐:奧德賽》官方網站右下角「Listen to the Music?」的「ON」及「OFF」切換37次(按了 ON 之後再按 OFF 計為一次)。

https://www.famitsu.tw/articles/2017/10/006111.html

後空翻 / 臀部撞地跳躍 , 直上
呢兩招跳最高

成功了 原來係後空翻
都市國最後既慶典,出色演繹老任點樣將創新同懷舊復古攞到完美平衡
真心眼前一亮,除左WOW都無咩可以講
都市國最後既慶典,出色演繹老任點樣將創新同懷舊復古攞到完美平衡
真心眼前一亮,除左WOW都無咩可以講

依家好似佢地大巴大巴打車落d擔心之前出隻Mario Marker 係代表2D玩法已經盡頭的人
好玩,爆機前難易度雖易
但咁樣反而吸引你不停玩落去

bgm
今朝見到報紙有廣告
好玩,爆機前難易度雖易

bgm

咁快爆村喇
好玩,爆機前難易度雖易

bgm

咁快爆
卡關 頂帽俾隻鷹擔走咗點上去

善用屁股落地,可改變梯級方向
好玩,爆機前難易度雖易

bgm

咁快爆

好似12個鐘,216月亮

善用屁股落地,可改變梯級方向

多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞