[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
Dump地起跳>wall jump >反方向帽>捉帽可以再高啲
好似無得loop

痴撚線

Devil may cry?

痴撚線
Dump地起跳>wall jump >反方向帽>捉帽可以再高啲
好似無得loop

痴撚線

痴撚線

學起佢啦好實用
睇緊侏羅紀
條恐龍入左大城市
我居然係諗幾時有人飛頂帽過去
個操作本身已經贏好多鬼佬動作game
淨係chok極限跳高跳遠都有排玩
玩哂成隻game之後好啱再挑戰speed run
睇緊侏羅紀
條恐龍入左大城市
我居然係諗幾時有人飛頂帽過去

好似無得loop

痴撚線

痴撚線

學起佢啦好實用

基本黎, 好多位用依個方法快好多
好似無得loop

痴撚線

痴撚線

好似無得loop

[img]https://media.giphy.com/media/3o7aCRaQH430IVPfjO/giphy.gif[img]

痴撚線

係雪之國打緊
隻大佬好狗
嬲到我一埋身打佢就瘋狂爆粗
某一關唔係用緊MARIO既話我仲以為自己玩緊DMC定bayonetta
瀑布國其中一度門, 入面有隻暴龍同一堆小怪
上暴龍身去撞小怪 > 自殺 > 上身 > 撞小怪
一轉1分鐘左右, 可以刷到100up金幣

位置喺呢度

買左骨頭裝

有上開Fb Switch Group既唔好起我底

位置喺呢度

買左骨頭裝

套裝有乜用?

位置喺呢度

買左骨頭裝

套裝有乜用?

冇用, 得個樣
有冇門要用佢入就唔知

位置喺呢度

買左骨頭裝

頭先fb見到你個post

位置喺呢度

買左骨頭裝

頭先fb見到你個post

蘑菇世界最cheap個隻王一定係隻神頭
唔係難打,但落冰錐個時d木乃伊會無預警係你腳底出真係cheap到爆
森之國張圖完全唔知要去邊
好似無得loop

痴撚線

好似無得loop

[img][url]https://media.giphy.com/media/3o7aCRaQH430IVPfjO/giphy.gif[im][/url]

痴撚線

[img]https://i.imag.cx/zbDvx.gif[/mg]

係喎
又多個combo
森之國張圖完全唔知要去邊

同獅身人面像講嘢 要企開少少
玩遙控車慢第一果個成秒
好似無得loop

[img][url]https://media.giphy.com/media/3o7aCRaQH430IVPfjO/giphy.gif[im][/url]

痴撚線

[img][url]https://i.imag.cx/zbDvx.gif[/mg][/url]

係喎
又多個combo

死伙,我學唔識
有沒爸打識得解海之國呢個謎
有沒爸打識得解海之國呢個謎

Keep?
有無巴打好鐘意玩迷你車個小遊戲
勁好玩
見世界記錄22秒
我最勁都係23秒尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞