[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
Online 版平D定係實體版?

實體版 尋日最平$380

問個好on9問題, 有無英文語言

想問下玩緊中文版嘅巴絲中文譯得點
我都諗緊玩中定英好

你接受到叫瑪利歐/庫巴就無問題
玩到沙漠暫時都OK
好唔好玩
帽國有個moon一定要用體感先攞到,搞咗我超耐

連mon成部機fing

佢有3個帽動作要用體感
出街玩可能真係要一齊FING

所以官方係建議你用TV mode+一隻手一個joy con咁玩

連mon成部機fing

佢有3個帽動作要用體感
出街玩可能真係要一齊FING

所以官方係建議你用TV mode+一隻手一個joy con咁玩

咁樣
我為呢隻出機的,因為我好愛mario sunshine

我仲要喪到先買咗digital 版,再因為偷跑買埋實體

尋日喺街玩覺得好好玩,d嘢好靚

即時光源反射喺大叔身體,濕水,煙燻我覺得好正

尋日插上部48吋電視我真係覺得唔掂

不過尋日一話駁電視唔得已經俾d 任粉屌我,話我電視廢

問題主要三樣:

1. 貼圖解像低

2. 狗牙

3. 多邊型簡陋

我唔係話唔鍾意玩,但插上電視我覺得顯示咗switch真係機能不足

預咗俾fans 屌,但我只係想做理性玩家

實體平好多

連mon成部機fing

係好閪個設定,我要轉帽一定要fing

敵人一多就要Fing, 好煩

自轉個陣飛帽就可以轉帽

連mon成部機fing

自轉個陣飛帽就可以轉帽

薩爾達回旋斬

問題主要三樣:

1. 貼圖解像低

2. 狗牙

3. 多邊型簡陋

我唔係話唔鍾意玩,但插上電視我覺得顯示咗switch真係機能不足

佢1080P黎架咋

問題主要三樣:

1. 貼圖解像低

2. 狗牙

3. 多邊型簡陋

第2點認同嘅..但係1,3本身手提都有架啦..點解又會覺得冇問題?
明明1080P一定係靚過720P呢樣冇乜好拗
我自己用返TV玩返而覺得靚咗好多

連mon成部機fing

自轉個陣飛帽就可以轉帽

開心大發現

連mon成部機fing

自轉個陣飛帽就可以轉帽

開心大發現

附左身大跳個D係咪一定要拆對制出黎Fing先得?
問個好on9問題, 有無英文語言

想問下玩緊中文版嘅巴絲中文譯得點
我都諗緊玩中定英好

玩左冇耐叫譯正常
對白好少... 一句起兩句止
入面配音無論咩版都好似係聽唔明佢講咩
口音似西班牙

有知音呀!真係好似西班牙文

意大利佬

mamamia
請集中番喺度討論

super mario odyssey集中討論區(1)
https://lihkg.com/thread/438954/page/8?ref=ios

連mon成部機fing

自轉個陣飛帽就可以轉帽

開心大發現

附左身大跳個D係咪一定要拆對制出黎Fing先得?

連機fing

問題主要三樣:

1. 貼圖解像低

2. 狗牙

3. 多邊型簡陋

第2點認同嘅..但係1,3本身手提都有架啦..點解又會覺得冇問題?
明明1080P一定係靚過720P呢樣冇乜好拗
我自己用返TV玩返而覺得靚咗好多

我駁tv都唔覺有乜問題
請集中番喺度討論

https://lihkg.com/thread/438954/page/8?ref=ios

你果度集中D?
請集中番喺度討論

其實點解要轉post

我頭post補充返啲常見問題廢事啲人問姐
你地鐘意啦
請集中番喺度討論

其實點解要轉post

冇野了你個post早d

呢邊有多D資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞