[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
岩岩打完左sand kingdam

但果區重有好多地方探索

大到唔想搵

有啲位唔識上去
剛剛開始打,原來打派帽都好攰
岩岩買左機 想問小小野

你地部機個AC開日本定香港地區?

日本, 可以online 同人玩, 香港區暫時唔得

太順手開咗香港
岩岩買左機 想問小小野

太順手開咗香港

你登入返改返日本區就得, 但改完記得要重新開機
岩岩買左機 想問小小野

太順手開咗香港

去老任官網改?
岩岩買左機 想問小小野

太順手開咗香港

開多個日本acc仲快啦
畫面我覺得唔錯,係dymanic resolution有時差d。

畫面我覺得唔錯,係dymanic resolution有時差d。

ok啦,不過有啲位好假,有啲位好真,有啲怪
完左慶典會唔會係城入面搵到pauline

ok啦,不過有啲位好假,有啲位好真,有啲怪

畫風唔同
諗諗下,mario應該係出得最多game嘅遊戲角色
打完瀑布島, 搵緊d 藍色coin 仲差4粒搵極都無
終於打到海之國
隻game真係整得有心思

幅2D牆行左邊會有四粒,我估你miss 呢幾粒

幅2D牆行左邊會有四粒,我估你miss 呢幾粒

有行到
我諗緊係咪打boss 舊鋼鐵度,但舊鋼鐵立方體點都打唔爆
有冇人同我一樣去到湖之國水廣場就係到慢慢游游足半個鐘
個場景真係整到好正
個場景真係整到好正

隻水怪好靚
爆了,個結果咁仆街嘅
個場景真係整到好正

係好正,有好多關玩好耐
兩點
訓先
聽日再玩
爆了,個結果咁仆街嘅

擺明有隱藏真結局
想問下瀑布國33,34點攞
搞左好耐都搵唔到

用殘體

嗰字體咁on9
只係簡咗三點同四點
真。簡體係咁:「玛」
地圖好大,點搵哂咁多個
淨係不停重覆搵月亮,會唔會好快悶
玩到停唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞