[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
鐘意影相既剩係佢個拍攝模式都有排玩

第1張 刺客信條
鐘意影相既剩係佢個拍攝模式都有排玩

最鍾意既大叔裝扮

爆左機都未試過有一千蚊買到條底褲

有錢買衫無錢買底褲
頭先雲之國打Browser 仲以為自己玩緊ARMS

勁似

隻game 好多位似nintendo其他game
splatoon arms zelda

zrlda都有?

游水條體力/氧氣bar
裡關真係癡撚線
好辛苦過左4兔
個d稻草人關難到
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

Galaxy同wii mario bros已經有少少 今集做帽真係可以玩死mario

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

兩個人打慣機其實易打好多,用帽做動作食幣打boss都方便d,

但如果你同個唔識打機既就………

利申:同女朋友打永遠等於無左隻mario,個鏡頭永遠去左唔知邊到,大家都睇唔到野

女朋友永遠唔扭視角,成日對住d牆黎行,要d iq野先過到嘅位永遠諗唔到,控制技巧又柒下柒下連佢自己都唔知自己做乜鳩
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

Galaxy同wii mario bros已經有少少 今集做帽真係可以玩死mario

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

兩個人打慣機其實易打好多,用帽做動作食幣打boss都方便d,

利申:同女朋友打永遠等於無左隻mario,個鏡頭永遠去左唔知邊到,大家都睇唔到野

女仔做帽比較好 易d控制

想佢玩得開心D
因為頂帽變完身都係mario控制,
佢可以玩得開心好多,
自己一個Save,同佢玩一個save,
仲記得初頭變身,彈弓頭彈出既方向係你拉既反方向,佢講極都唔明

same here
話好似玩彈像根咁反方向走,講左好多次先識撞爛d石我已經唔偷玩,佢玩幾耐我玩幾耐
古惑狼定呢隻好玩
2個人好似仲難控制

破壞情侶關係模式

易玩d喎 我覺得
可惜冇人同我一齊玩

女仔做帽比較好 易d控制

想佢玩得開心D
佢可以玩得開心好多,
仲記得初頭變身,彈弓頭彈出既方向係你拉既反方向,佢講極都唔明

same here
話好似玩彈像根咁反方向走,講左好多次先識撞爛d石我已經唔偷玩,佢玩幾耐我玩幾耐

想問,沙之國個(5個仙人掌的正中間)係點解決,點整都沒月亮彈出黎,卡左2日...

騎隻野去撞
想佢玩得開心D
佢可以玩得開心好多,

same here
話好似玩彈像根咁反方向走,講左好多次先識撞爛d石我已經唔偷玩,佢玩幾耐我玩幾耐[/quote]

好彩係我控mario 我覺得比我女友控都有同樣情況
頭先玩緊森林個關,係牆邊跳過唔到去對面,諗住跌死 ,點知無死重發現下面有一個森林

見到條庫巴座騎(龍),同Dark souls國,就好似老任同Capcom,From software講:我地部機夠力,係你地唔整咋

呢關真係好有驚喜
我係peach一定揀bowser
無限兵馬 有座城 幾艘飛船 一條龍

庫巴最後...爽到爆
隻game好好玩,咁快就爆機好可惜,完左睇返d回憶片有啲感動
我唔係收集控,收齊哂d野無咩意思。
btw 睇完假結局之後覺得 peach 真係條八婆黎,死港女
爆左機之後邊度搵公主條仆街?

帽子國

Yoshi又邊度搵

城堡頂粒蛋
有沒人識解 湖之國既寶藏提示!
同埋點樣令沙之國既柴犬上自己既飛機跟我走?
係沙漠見到d鷹發光 有咩用?
係沙漠見到d鷹發光 有咩用?

提示有講
攞月

隻柴犬某d國家會係船倉,大部份國家會自己走左出去,

同埋當隻柴犬喺出面,你可以飛頂帽比佢當飛碟玩,細節做得幾有意思
你地有冇買舊amiibo
好似好勁

同埋當隻柴犬喺出面,你可以飛頂帽比佢當飛碟玩,細節做得幾有意思

我去邊個國家,都唔見隻狗狗跟我😂😂
你地有冇買舊amiibo
好似好勁

三隻買曬,
公主無限補血,mario無敵時間,用完再nfc就可以再用,打爆機四兔簡直無敵,
庫巴就可以幫你顯示紫幣地方,唔使自己盲搵,
最後隻公仔又幾靚,鐘意mario既儲公仔又得

我去邊個國家,都唔見隻狗狗跟我😂😂

佢唔同國家會係某個地方,唔會跟住你,
但你見到佢就可以用頂帽打佢,
佢就會同你玩,
同埋佢會好似真狗咁爪地下,
爪完地下會有閃光,有金幣拎,
自己第一次見隻柴犬係船倉係爆完機之後既地方。

利申:自己有養柴犬,好鐘意佢d細節位
我係沙之國到唔知點樣跳上去隻鷹到
打極都唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞