[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
個passport套幾高質
個HD覆好正,第一次玩switch感覺到

咩係HD覆

打錯字HD震 (九方撚)

都係唔明 ,你係咪即是話玩game時震動好正

HD震動係Switch機能之一
可模擬各種精細感覺

頭先玩咗一陣,震動同啲畫面timing幾夾感覺好正

入左設置較HD震動強度做'強'未
今日連埋部機一齊出
btw呢度係做乜野,卡住左

scan amiibo

禁住左方向制之後要點 禁完之後冇反應
今日連埋部機一齊出
[img]https://holland.pk/wyvu3e4b[img]

scan amiibo

啪隻amiibo落右菇度
個HD覆好正,第一次玩switch感覺到

咩係HD覆

打錯字HD震 (九方撚)

都係唔明 ,你係咪即是話玩game時震動好正

HD震動係Switch機能之一
可模擬各種精細感覺

頭先玩咗一陣,震動同啲畫面timing幾夾感覺好正

入左設置較HD震動強度做'強'未

較咗
笑死,比恐龍追既時候成個feel都好mh
今日連埋部機一齊出
[img]https://holland.pk/wyvu3e4b[img]

scan amiibo

啪隻amiibo落右菇度

原來要有公仔,唔該晒樓主
有冇人用TV mode玩耐左會暈3D
有冇人用TV mode玩耐左會暈3D

setting入面靈敏度較低啲睇下有無幫助
非平地想跳上帽好難撳
有冇報價區聽朝想一早去搵但唔知去邊好

Here,
https://lihkg.com/thread/446249/page/29

追尾幾頁就得
帽國塔上果關勁難
依家先玩到森之國 仲要卡撚住左
唔知點解覺得個BOSS好難打, 之後個D 都唔知點算
問下大家你地真係會雙手拎住個手掣, 可以fing佢咁用?
插住佢個mon打做唔到fing 帽個動作, 但唔係駁電視打好似無咁方便咁
插住佢個mon打做唔到fing 帽個動作, 但唔係駁電視打好似無咁方便咁

插住佢個mon打做唔到fing 帽個動作
>成部機fing 就得

Here,
https://lihkg.com/thread/446249/page/29

追尾幾頁就得

thx
呢隻毫無疑問係好好既作品
但我都係投zelda一票

>成部機fing 就得

有無示範圖

>成部機fing 就得

有無示範圖

射完帽後成部機橫向 向左/右移 = 向左/右郁
成部機橫向 chok = 旋轉射帽

>成部機fing 就得

有無示範圖

射完帽後成部機橫向 向左/右移 = 頂帽向左/右郁
成部機橫向 chok = 旋轉射帽
Misonin FB話開賣喎
btw
fb好多直播
最中立既希治閣都有份
btw
fb好多直播
最中立既希治閣都有份

希治閣12點先開算係咁啦
btw
fb好多直播
最中立既希治閣都有份

希治閣12點先開算係咁啦

我想聽下佢分析下mario既壽命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞