Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(4) Green Cities road modding

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
pish pish
成日玩到四五萬人覺得規劃得唔好又想重新黎過
火車好難畫
pish pish
火車好難畫

我都係玩左幾次,終於玩到十萬人而個城市冇乜問題。但一到死亡潮,個城市就大倒退,又唔夠膽cut預算
pish pish
火車好難畫

我都係玩左幾次,終於玩到十萬人而個城市冇乜問題。但一到死亡潮,個城市就大倒退,又唔夠膽cut預算

仲有d 路同高速公路出入口好難畫
準備買imac
有無人知玩唔玩到
如果玩唔到就唔掉部舊電腦

3.0GHz quad-core 7th-generation Intel Core i5 processor, Turbo Boost up to 3.5GHz
8GB 2400MHz DDR4
1TB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
Radeon Pro 555 with 2GB video memory
準備買imac
有無人知玩唔玩到

3.0GHz quad-core 7th-generation Intel Core i5 processor, Turbo Boost up to 3.5GHz
1TB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
Radeon Pro 555 with 2GB video memory

RAM
準備買imac
有無人知玩唔玩到

RAM

起small town 都ok既...
人口硬係去到55000+-5000

上唔到65000解埋最後個條件

住宅需求keep 著中度有無得解?

你係咪一次過起得太多 housing 另到住宅做唔到下一轉 revolution
同埋你有幾多 Commercial + Industrial 都會影響有幾大 Housing demand (雖然 C:S 唔算係跟死 HCI Model)
準備買imac
有無人知玩唔玩到

RAM

即係其實mac 機根本無可能玩到

你係咪一次過起得太多 housing 另到住宅做唔到下一轉 revolution
同埋你有幾多 Commercial + Industrial 都會影響有幾大 Housing demand (雖然 C:S 唔算係跟死 HCI Model)

1.唔太記得了 中途棄過驚幾個月 然後交通問題我又del又起過好多次高密住

2.今朝開闢左個小天地 低高密商住+office 隔著 感覺可以企穩60000關口 最高上到62000
準備買imac
有無人知玩唔玩到

RAM

想問下cities skyline 係唔係應該而家買

我見佢全set 齊曬都係hkd 295
但唔知係唔係真係玩得曬

淨game $45
買完隻game發現自己整個城市出黎好難
係咁down人地d圖黎玩

點都要花下時間砌

但唔知係唔係真係玩得曬

淨game $45

點會玩唔曬
呢隻game 好燒時間玩
玩玩下就覺得唔夠

但唔知係唔係真係玩得曬

淨game $45

點會玩唔曬
呢隻game 好燒時間玩
玩玩下就覺得唔夠

諗點砌已經使好多時間
好懷念香港巴士

好懷念香港巴士

E500, 全部都係E500
做乜NEW GAME LOAD GAME都灰色
做乜NEW GAME LOAD GAME都灰色

冇野了 裝中文V2版得左
好懷念香港巴士

E500 幾配合隻 Game 吖
但雙層嚟講我覺得 Routemaster 最好睇
準備買imac
有無人知玩唔玩到

RAM

下面呢2部呢?

好懷念香港巴士

算符合香港現實
準備買imac
有無人知玩唔玩到

RAM

下面呢2部呢?

> 3GHz quad-core

> i5

唔好諗喇, 話 C:S CPU-intensive GPU都要有返咁上下, 又冇SSD又難 upgrade RAM
打機唔係剪片執相, 唔好講visual, simulation run唔順咩都冇得玩

但唔知係唔係真係玩得曬

淨game $45

今次減價就去馬啦, 你都唔止係志在 Vanilla base game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞