Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(4) Green Cities road modding

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
用Show more limits + phantom lane remover
點用就睇佢guideline
2年前用過
http://steamcommunity.com/games/255710/announcements/detail/1676897800669130458
Steam Free Weekend, base game -75%, pre-GC expansion -50%, GC -10%
STEAM特價
有無咩DLC好介紹(未有GAME)
想睇下點玩最抵玩最多野玩
STEAM特價
想睇下點買先最抵玩最多野玩
Mass Transit
After Dark
Green Cities得10% off
買得過?
個D Content Creator Pack係咪姐係D要比錢既MOD
可以噉講, 但實為CO同modder合作, 當畀錢支持雙方同埋佢哋嘅合作, 認可modder貢獻
STEAM特價
想睇下點買先最抵玩最多野玩
Mass Transit
After Dark
個D Content Creator Pack係咪姐係D要比錢既MOD
可以噉講, 但實為CO同modder合作, 當畀錢支持雙方同埋佢哋嘅合作, 認可modder貢獻
[edit] 最重要嗰啲係asset唔係功能嘅mod
game已裝
有個低能問題, 移左移右係咪一定用wasd?
有冇得用mouse?
Option有得較
搵到視覺向x平移果個位, 不過冇得set mouse...
你可唔可以教我點set呀?? thx thx
成功了
原來係我唔用full screen就有問題

重新起個一個無輕鐵既元朗
換機玩而隻買 AMD 定 Intel
用粒 2500K 玩 lag 到 on99
同問, 1x fps

8700k vs amd ryzen 7邊個好??
準備砌新機整個1m pop既城市
連登仔一定係推ryzen
打死都唔用amd
已有b250, 8gb ddr 4 2400, ssd, 750 1gb
如果7700k vs 8700k唔係差好遠, 咁就咁7700k + 32g ddr 4 2400算

當個城500k pop + mods, 7700k vs 8700k 係咪差好遠?

thx
所以想知係咪差好遠
8700k = 砌過部, $5k...

我都係買住7700k算了

起左個大公園
有冇MOD可以令D人好似香港人咁返工返學唔怕遠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞