Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(4) Green Cities road modding

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
冇玩一排最近想玩返,一入到去啲MOD就CRASH哂

Error while parsing vehicle effect definition file(s). Assets will work but may have effects missing. Contact the author of the asset(s).
List of errors:
758987846 - expected ';' (3B) but found '"' (22) Line 4, position 58.

有冇人知點搞

另外之前都係因為CRASH而冇玩,DEL過幾個MOD都冇用,一入game就瘋狂出依句

Object reference not set to an instance of an object [System.NullReferenceException]

Details:
No details

個畫面變到咁

我有個save都係咁...唔知點搞
最後開過新save算
我以前都係咁,依家唔敢開返黎玩
新手一問
點樣拉巴士線
就黎癲
有咩問題?
試下裝埋TME 玩 custom traffic lights
淨係一個路口夠玩幾日
唔知點拉法 想拉兩三條巴士線行哂成個城市去
但係拉拉下會拉左第2條
有時想係中間加個巴士站又加唔到
有時又話有頭無尾
隻game好撚恐怖
成日唔經唔覺坐左7.8個鐘係到玩
試過玩咗幾個鐘淨係起到個交匯處
我以前都係咁,依家唔敢開返黎玩
試下裝埋TM:PE 玩 custom traffic lights
淨係一個路口夠玩幾日
1)逐條逐條黎
2)巴士線要complete,即頭尾站要一樣。完成左之後先再加站
3)中間加站要㩒住條線(睇到 mouse over寫住drag line to add stop就啱)然後拉去想加既站位,放手。
成年無玩
有咩mod可以裝?
唔記得左check mods有無crash果個功能係邊度開同點用
頁一有個google doc
不過唔知up唔update
試緊唔該
想問下點樣較光暗?
有時好鬼暗乜都睇唔到
點樣焚化垃圾堆填區入面d垃圾
堆填區要慢慢清空 最好起焚化爐
焚化爐好易滿
Auto-emtry個mod又好似無update
唔該
12點玩玩下玩到依家
用mod入面先進d果批焚化爐比較好
提提大家
聽日星期六
想有個充實既假期
遠離cities skyline
除左買部超勁電腦
有無方法解決裝多幾個mod就lag到玩唔到既問題
次次玩一兩星期就要reset隻game..
啲assets好多都係props 好多del唔落手
邊度有得down mod裝?
想問 KINGUIN 信唔信得過 ? 個個buyer protection係咪可以唔使買?

https://www.kinguin.net/product/108218/cities-skylines-deluxe-edition-steam-cd-key/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞