Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(4) Green Cities road modding

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
想問下
圖入面起路時,藍色圓圈係乜野mod?

想問下

唔係內置已經有嘅咩
Green得pc先有?
新玩 有咩dlc係必買

after dark, mass transit
玩住呢兩個先
green cities, 可等到聖誕睇下有冇sale 先買。
唔想等想買哂呢三個。

其他可以唔買?
想問出巴打有冇最update既繁中mod? 定大家都係玩英文?
有冇地面 地鐵Mod

Mom

記住得 third rail
想問出巴打有冇最update既繁中mod? 定大家都係玩英文?

Sorry冇留意
[quote]想問下

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/24/131441_f0049ab820641c7a8c735e8
唔係內置已經有嘅咩

係喎太耐無玩唔記得
尋日都開新game 重新玩過
唔記得點樣指定某個區域只做採礦或者伐木
有冇巴打指教下 thx!
新玩 有咩dlc係必買

玩住呢兩個先
green cities, 可等到聖誕睇下有冇sale 先買。
唔想等想買哂呢三個。

其他可以唔買?

果3個有推薦必買
有錢可買哂
新玩 有咩dlc係必買

玩住呢兩個先
唔想等想買哂呢三個。

其他可以唔買?

果3個推薦必買
其他有錢可買哂
新手優惠入手lm
留名
想問下DEL錯左o係CLOUD既save可以點救返
個improved ai crash咗
有冇其他mod可以頂到
有冇其他mod可以頂到

吓咩年代... TME上咗位成年喇喎, 唔update下?
GREEN 果個DLC有咩新野???
lm
商業區客源不足係咪唔夠交通運唔夠人流?
商業區客源不足係咪唔夠交通運唔夠人流?

人流唔夠 冇人去買嘢
可能附近唔夠住宅區,交通規劃唔夠好導致冇人去
有冇其他mod可以頂到

耐冇玩冇乜點睇啲mod
唔該巴打
[ICYMI] 唔記得咗: 湘南單軌 (suspended monorail)
http://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=1196037606
有冇其他mod可以頂到

耐冇玩冇乜點睇啲mod
唔該巴打

記住 TM: PE 有wiki可以睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞