中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
GV片商coat家嘅Sho
即刻有畫面

係喎,佢係真·男神
3.6 後

「平時喺公司你做主動,放咗工之後等我做主動,好唔好?」
Thomas同我開始做...愛做嘅事之前我哋約定過,經過半場翻雲覆雨之後佢再溫柔咁同我講「咪話咗今晚我做主動囉,唔駛咁心急,之後一定會比你,今晚你讓我先,好唔好?」我點點頭遵守我哋响牀上嘅約定,佢原本已經比我攪到性欲高漲,個條長屌已經濕晒,見到壓响佢身下嘅我肯乖乖就範,佢情緒更加高漲,硬屌一下一下咁跳動,拍打我嘅小腹。我比佢騎住之後下面再一次硬咗,直捅著佢後眼。我哋再一次轉位,佢平訓之後示意叫我騎响佢上面,我停咗兩秒諗一諗點樣服侍佢,佢細細聲咁同我講「放心,一定唔會整痛你,我想要你。」講完之後佢响櫃筒度攞咗支KY出嚟,我幫佢搽均咗支屌之後半蹲準備騎上去。佢先用手指慢慢咁响我後面打圈,溫柔咁一下一下捅入去我後眼,「喔!」我叫咗出嚟。佢即刻停咗手,緊張咁問有冇整痛我。「冇,好舒服。」我回答之後佢笑一笑,再用纖細嘅手指響我後面一下一下插入。我前面好硬,隨住佢手指嘅動作加快,我龜頭不停咁流水。佢另一隻手包住濕晒嘅硬屌,開始慢慢咁套弄,越玩越濕,我唸唔通呢種就係傳說中嘅⋯⋯潮吹。

响佢帶引之下,我慢慢咁進入狀態,後眼亦開始放鬆。佢托起我成個人,然後示意我自已慢慢咁坐上佢支硬屌度,我跟住佢指示,一手扶住佢支嘢,自己慢慢咁坐落去。我盡量放鬆,一寸一寸咁用後面將佢條長屌呑沒,直到完成坐係佢小腹上面,呢一刻我們真係結合咗。「喔!你後面好緊,唔好郁住!」我見到佢皺一皺眉頭,好似响度忍住。我笑一笑之後即刻前後搖動身體,隨住一下一下咁郁,佢底沈地一下一下咁呻吟,我見到咁就收緊後面,越郁越快,正當我享受緊佢嘅呻吟嘅時候,佢突然頂起條腰,緊貼我屁股,全支嘢插晒入嚟!「唉!」我即刻全身軟晒,停咗冇郁。佢嘴角上揚「你咁郁我好易射,等我主動。」佢二話不説就坐咗起身,同時間將我平訓響床上,將我對腳托响佢膊頭,主動咁上下抽插我。由於體位加上佢條嘢好長,佢每一下都插得好深,頭幾下已經頂到我G點,插咗幾下已經插到我流咗啲精出嚟!Thomas嘅床上功夫真係一流,攪到我好舒服,不停咁叫,佢見到我個龜頭不停咁流精,佢好開心咁再插快啲。我叫唔好,你好勁,我唔順喇!喔⋯佢好似聽唔到咁加快啪啪啪!我前面好似失控咁流白汁,我即刻將對腳鉗住佢條腰,等佢唔可以郁得咁快,然後佢竟然抱起我嚟插!我收緊後眼,再不停咁咀佢,再舐佢耳背,佢响我收縮後面之後插咗幾下就響我耳邊講「你⋯好緊,我要射喇,我⋯」佢未講完就射咗響我入面。之後一直插住咁放翻我落牀,壓响我身上同我講「如果可以嘅話真係唔想攞返出嚟⋯⋯」我哋攬住咗好耐,不停咁咀⋯

一齊冲冼乾淨之後,我哋再返上牀準備訓,臨訓之前佢同我講「以後冇人可以再蝦你,我會一直响你身邊。」我問「㸃解係我?」Thomas即刻回答「因為你好脆弱,需要人保護,一直以嚟都喺度呈強,何況⋯你嘅高度身型好小見,好似未發育咁,我可以一手抱起你。」我「⋯」

呢一晚訓得好好,果然有佢响身邊我好安心。
仲有冇

仲有
我可以一手抱起你

好直接咁話自己腦細矮
好直接咁話自己腦細矮

thomas188cm高而kenneth只係得169cm,物理上佢可以話主角矮
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
好中意個故事,真人經歷?
好中意個故事,真人經歷?

多謝你鍾意呢個故

有真實成分,至於幾多真幾多係創作就自己判斷啦
我想問下個故事有幾大?
同埋有幾多%愛情野??
我想問下個故事有幾大?
同埋有幾多%愛情野??

咩為之有幾大?

thomas同主角啱啱先開始,之後thomas個ex會攪攪震,令無自信嘅kenneth懷疑thomas同自己嘅關係。仲有Brendon响公司發現咗主角同咗thomas一齊,攪到七國咁亂。
我想問下個故事有幾大?
同埋有幾多%愛情野??

咩為之有幾大?

thomas同主角啱啱先開始,之後thomas個ex會攪攪震,令無自信嘅kenneth懷疑thomas同自己嘅關係。仲有Brendon响公司發現咗主角同咗thomas一齊,攪到七國咁亂。

我諗應該係想問有幾多篇
唔夠甜呀
唔夠甜呀

內射埋都叫唔夠甜
我想問下個故事有幾大?
同埋有幾多%愛情野??

咩為之有幾大?

我諗應該係想問有幾多篇

如果要寫仲可以寫三十章,不過出文速度唔係好快,希望你會鍾意呢個故
唔夠甜呀

內射埋都叫唔夠甜

可能要4p
睇到硬咗

硬咗嘅芒果糯米飯

想唔想食?我返工著suit

我返工都著suit

正!幫你推下

我又想識西裝仔仔
有無tg
lm
幾驚你真係棄故
幾驚你真係棄故

冇棄,但係真係出文出得慢,對唔住呀
幾驚你真係棄故

冇棄,但係真係出文出得慢,對唔住呀

加油
大概幾耐有 weekend??
可唔可以再多d甜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞