中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
即係咁,其實你哋成條team上半年嘅target完全做唔到,有冇諗過點處理?
宜家半年蝕千八萬,你諗住點?
隔離team賺埋都唔夠你哋蝕⋯⋯
我瞄一瞄企響我前面嘅Brendon同Calvin,耷晒頭一粒聲都唔出,塊面黑到⋯⋯
Brendon左手移一移呔結,無意識咁托一托鼻樑上的黑框眼鏡。
心諗如果唔係你兩隻嘢高高大大有啲睇頭,由我接手呢條廢柴team嘅時候我就兜咗你兩隻嘢。
終於Calvin口趷趷咁開聲,其實我哋已經好努力,一係我哋⋯⋯
佢都未講完我已經扯晒火,我最憎人同我講佢有幾努力,宜家市場回應緊你哋嘅「努力」!我哋做Retail management嘅,客人唔會理你有幾努力,只會選擇買定唔買!
我唔理你吖,你哋諗掂佢再話比我聽點做,我要一年內做到收支平衡。
⋯⋯
冇咩事就返出去做嘢。
我除咗眼鏡,除咗件深藍色條子西裝䄛,解鬆咗條呔,眯埋眼唞一唞。
心裡只咒罵呢兩條粉皮浄係識比藉口,都唔短佢哋點睇住下面啲人⋯⋯

回想我只係接手咗呢條team半年,公司叫呢條team做廢柴同盟⋯⋯

之前我一路manage嗰條team係公司最top嘅一team,公司70%生意額都掌握係我手。一路都有兩個得力助手,Thomas同Brennet幫我處理公司大小事務。佢哋同我一齊切生意,其實我冇當過佢哋係我下屬,有時講笑咁講,佢哋見我仲多過佢哋女友。所以我當正佢哋兄弟,亦甚少過問佢哋team嘅內務事。不過不約而同嘅係,Tom同Bren都係高大斯文型。Tom比較小出聲,Bren比較外向,兩個人都有帶眼鏡。佢哋同佢哋下屬都嚴遵守我嘅規定,就係請人要請男,返工要著西裝。就係咁無論咩天氣,公司裏的雄性生物都會著西裝。而公司裏面38樓一直都維持住95%都係男人。
就係咁樣,每日返工都不停眼姦自己嘅同事,有時抽吓水,有時擺下款咁。
即係咁,其實你哋成條team上半年嘅target完全做唔到,有冇諗過點處理?
宜家半年蝕千八萬,你諗住點?
隔離team賺埋都唔夠你哋蝕⋯⋯
我瞄一瞄企響我前面嘅Brendon同Calvin,耷晒頭一粒聲都唔出,塊面黑到⋯⋯
Brendon左手移一移呔結,無意識咁托一托鼻樑上的黑框眼鏡。
心諗如果唔係你兩隻嘢高高大大有啲睇頭,由我接手呢條廢柴team嘅時候我就兜咗你兩隻嘢。
終於Calvin口趷趷咁開聲,其實我哋已經好努力,一係我哋⋯⋯
佢都未講完我已經扯晒火,我最憎人同我講佢有幾努力,宜家市場回應緊你哋嘅「努力」!我哋做Retail management嘅,客人唔會理你有幾努力,只會選擇買定唔買!
我唔理你吖,你哋諗掂佢再話比我聽點做,我要一年內做到收支平衡。
⋯⋯
冇咩事就返出去做嘢。
我除咗眼鏡,除咗件深藍色條子西裝䄛,解鬆咗條呔,眯埋眼唞一唞。
心裡只咒罵呢兩條粉皮浄係識比藉口,都唔短佢哋點睇住下面啲人⋯⋯

回想我只係接手咗呢條team半年,公司叫呢條team做廢柴同盟⋯⋯

之前我一路manage嗰條team係公司最top嘅一team,公司70%生意額都掌握係我手。一路都有兩個得力助手,Thomas同Brennet幫我處理公司大小事務。佢哋同我一齊切生意,其實我冇當過佢哋係我下屬,有時講笑咁講,佢哋見我仲多過佢哋女友。所以我當正佢哋兄弟,亦甚少過問佢哋team嘅內務事。不過不約而同嘅係,Tom同Bren都係高大斯文型。Tom比較小出聲,Bren比較外向,兩個人都有帶眼鏡。佢哋同佢哋下屬都嚴遵守我嘅規定,就係請人要請男,返工要著西裝。就係咁無論咩天氣,公司裏的雄性生物都會著西裝。而公司裏面38樓一直都維持住95%都係男人。
就係咁樣,每日返工都不停眼姦自己嘅同事,有時抽吓水,有時擺下款咁。
1.2

講到呢度,大家一定會估我係事業有成,高大有型,起碼有5呎10吋高,每日運動,有彈手嘅胸肌同結實嘅腹肌,直接聯想到格雷⋯⋯
我想同大家講,你哋諗多咗喇。知唔知咩叫正太大叔呀,你見到我就明白㗎喇。好像末發育嘅身體配黑框眼鏡,5呎6吋高,110磅⋯⋯胸肌?咩嚟㗎,好似有,不過末生出嚟囉!唯一嘅好處係我好白,皮膚仲算keep得幾好。由於太瘦,我所有返工嘅西裝都要訂造,我本來就鐘意西裝,更何況我都要守自己定嘅規則。

既然我呢世都冇可能成為高大型男,唯有努力工作,自已建設西裝型男樂園。當一切都好似好順利嘅時候,麻煩嘅事就嚟喇。

有日CEO秘書通知我部門秘書約appointment,我通常會預先818大秘書CEO搵我傾乜,有個準備都好麻。點知大秘書回我一句無可奉告⋯⋯
其實個下有啲著咗,但係響一間公司裏面,大秘書真係唔可以得罪。
行入CEO間房,佢叫我坐底,之後開始傾咗一陣,都係圍繞點man隊人,市場變化之類,無氧份又似層層嘅對話。
其實作為上市公司嘅CEO,佢都算係好年青,㯫說係哈佛大學尖子回流,勁屈機。小道消息指,佢響大學年代係欖球隊隊員,可以解釋他可以撐爆西衭嘅大脾是怎樣練成的。佢著住條灰色slim fit西褲,機本上佢對脾粗到著乜褲都變成slim fit⋯⋯

By the way,你點睇team C嘅表現?
現階段我冇任何comment,我啟動官腔mode回應。
Team C 响過往一年業績都未如理想,如果公司想你睇埋呢條team,你有咩睇法?
我⋯⋯諗諗。
為hehe而留下正評
有啲亂 唔知係邊個講緊野咁
不過正左皮先
1.3

返到落38樓我即刻搵Thomas同Brennet入我房商量,不竟要孭多6個一年蝕過2000萬嘅headcount上身,總需要同自己條樁相量一吓,同時評估自己條team賺嘅錢夠唔夠cover佢哋。一如以往,Thomas用沈實嘅聲線冷靜咁回應。
我唔建議咁做,以目前銷售放緩加上Apex(asian pacific 行內統稱)市場嘅經濟狀況,如果要孭埋佢哋嘅P&L,香港區每月淨係交租都要交多2100萬。我應為⋯⋯
佢好詳細咁分析,完全冇任何感情同主觀判斷。

Thomas每日返工都好整齊咁張頭髮梳all back,高鼻樑配無框眼鏡,單眼皮下嘅眼睛黑白分明。他唔大隻但係身型高挑,目測應該有6呎2。白哲嘅皮膚加上冷漠的表情,相信行出街無論男女都會望多兩眼。
我望住佢冇表情嘅面孔,諗番我哋一齊做嘢都有6年時間,記憶中我冇見過佢大笑。就算一大班同事放工happy hour嘅時候佢都係大方淡定咁微笑,完全冇流露任何感情。

let's put it way今天你著乜嘢衫返工?我問
鋼灰色格仔西裝同白色恤衫,襯一條銀灰色tie。
我身向後挨喺掎背
仲有呢?
你喺指⋯ Tom好平靜咁問
啡色嘅皮帶同皮鞋。我直接咁指出。
點解你咁様著?
因為時裝雜誌介紹過,在商場裏面見到最多VM display就係咁嘅配搭。咁樣著一定唔會錯。
That's the point!你嘅所有判斷都係基於客觀因素,完全冇諗過套衫襯唔襯你,係唔係你鐘意。我欣賞你嘅判斷,所有分析都好精準,幫公司賺咗好多錢。我希望你可以問吓自己響公司想要啲乜,用乜野方法可以攞到你想要嘅嘢。

佢側一側頭,蹺起佢對44吋長腿,沈默咗5秒。
你想head埋隔離條team?佢用遲疑嘅語氣試探我。其實佢每次都好似可以睇穿我個心想點咁,有時覺得有佢響身邊真係會令我心安定一啲,畢竟做決定嘅人永遠係最孤獨嘅。

我諗如果佢唔係有女朋友,如果我哋唔係上師下屬關係,如果我哋唔係識咗咁多年⋯佢嘅話,我可以。

你哋都唔甘於只係做個area manager架,要行得更高更遠一定要有冒險精神,我哋當一齊面對新嘅挑戰。
我無意識咁望一望Brennet,佢用一貫親切嘅笑容回應:我無異意,我跟你嘅決定處理。

一連三日,佢哋成team9個人不停翻查以往team C嘅業績及過往紀錄,Thomas嗰team負責分析以前蝕錢原因,Brennet負責制定封底嘅策略,我就同team C同事見面同了解佢哋內部結構。
廢柴同盟裏面嘅同事都係高高大大,我cat.佢哋為四肢發達,頭腦簡單嘅花瓶角色。我發現自己條team嘅同事其實好睇唔起佢哋,就連Thomas同佢哋開會都會縐晒眉頭。
其中Brendon同Calvin都喺廢柴同盟裏面嘅assistant manager,我每日都捉住佢哋喪捽,希望佢哋旗下嘅品牌可以喺9個月之内做到收支平衡。

估唔到,咁樣就係麻煩嘅開始⋯⋯

踏入三月,公司所有人都好忙咁準備年結,我就每日都唔停咁開會,一邊準備董事局會議嘅presentation,一邊make sure所有report冇任何錯。所有嘅焦點都落喺廢柴同盟嘅P&L上面,我亦都搵秘書book咗36樓一間房閉關,同佢哋挨了三晚通宵同Brendon一齊張手頭上嘅stock撥去做long run,希望賬面唔好蝕咁多錢。
因為三晚加埋休息都唔夠兩個鐘,真係有啲燥。加上佢下面啲同事真係唔醒目,做完又錯,錯完又改,完全跟唔到我嘅節奏,啲嘢好似永遠都做唔完咁。
我火都起埋,捉住Brendon鬧咗20分鐘。睇一睇電話,已經係清晨4:30。我睇住面前班喪屍,個個頭髪蓬髪,面容扭曲⋯⋯

休息20分鐘再做過。我行出房門口,準備去廁所梳洗。在走廊我打咗個text message比Thomas:「聽朝返工嗰陣幫我去裏面攞套黑色西裝落嚟36樓比我換,放響左手面衣架第三套。thx」佢居然咁夜都有回覆:「ok!how about shirt and bodywear?」我回覆「你幫我揀。」
「Okay!」Thomas一路都知道我有至少五套西裝響公司,櫃桶裡面仲有一兩pack未開嘅EA底褲以備不時之需,就算連還OT一個星期都冇問題。
我洗一洗塊面,望一望洗手盤前面塊鏡,原本已經唔靚仔嘅我增添幾分朝悴。

其實我真係好攰。

Brendon入咗嚟厠所,「我放晒佢哋走,佢哋已經頂唔順喇!」佢激動咁講。
我呆咗兩秒,扯火咁爆閙「你係咪儍咗呀!」
Brendon行埋嚟,眼神空洞咁同我講「你其實係咪人嚟架,有冇感受⋯」
我咗嚇一嚇,意識到喺嗰一刻佢失去理志,唔可以同佢有理性嘅對話。
「如果你對所有嘢都冇感受嘅話,等我教你⋯」佢繼續行埋嚟。
我向後退咗一步,回應佢「我知道你好攰⋯⋯今日⋯快啲返屋企啦。」
我講完之後就大步離開,就係呢個時候,佢好大力咁捉住我隻手,同我講
「我話,我敎你呀!」佢大聲咁響我耳邊講,同時好大力咁捉住我手捥。
好痛,我試圖掙脫佢但係唔成功,畢竟佢同我嘅身型有幾大嘅差距。本能上我爭扎,想佢鬆開隻手,佢好大力,突然推咗我埋洗手盤。
「你!」我大聲喝佢。「啪」佢一巴打落嚟我塊面度,我副眼鏡即刻飛咗落地,鏡片碎曬。我覺得好痛,同時因為眼鏡托撞埋鼻樑,鼻樑即刻流血。我有啲暈一暈,佢扯住我條呔,扯住我響鏡面前,對住塊鏡同我講「我話我教你咩係感受,呢種叫痛!」我有啲唞唔到氣,用微弱嘅聲音同佢講「對唔住,放咗我⋯」
「吓!你根本唔明」佢突然抱我坐上洗手盤,好熟練咁解開我條深藍色呔再反縛我對手。情急之下我不停同佢講對唔住,同時要求佢放我走。
縛住我之後,佢一隻手㩒住我雙手,一隻手扯住我件淺藍色裇衫,兩吓就扯甩晒件衫啲衫鈕。「我宜家教你第二種感覺,叫high!」
加速 加甜
2.1

Brendon純熟咁除咗自已條黑色漆皮皮帶,用帶尾掃我心口,由平坦嘅胸一路掃落小腹,再掃返上我粒好細嘅孔頭。我從未試過比人咁侮辱,但比不停咁掃,一陣陣騷麻嘅感覺由佢條皮帶傳到我身體上。就係咁,我硬咗。但我不停咁夾實對腳,希望佢唔好發現。咁大個人,居然比人綁住嚟玩仲有啲興奮,嗰個仲要係我下屬,我覺得好醜。
「呃!」我忍唔住叫咗出嚟,條嘢硬晒不特止龜頭仲不停流晒水。
佢突然間用皮帶鞭我個心口兩下,「叫丫嗱,邊個比你叫」Bren好狠咁鞭落嚟。真係好痛,痛到我講唔到嘢!佢用條皮帶綁住我對腳,再扣住我綁住雙手條tie,我成個人就咁跪咗喺佢前面。我微弱咁同佢講,求下你,放咗我,我當咩事都冇發生過!
「我叫咗你咪出聲㗎啦」佢大聲咁響我耳邊講,同時佢除咗我對黑色皮鞋,用我對花灰色嘅襪塞落我個口度。「嗚嗚嗚」我完全反抗唔到亦都出唔到聲,之後佢即刻張自己條西褲除咗一半,露出咗佢條CK平腳底褲,佢下面已經漲起一大包。佢用雙手襟住我個頭,用佢下底壓落我塊面度,今次係我人生第一次接觸其他男人條嘢。我隔住底褲感覺到佢下底好粗好熱,佢刻意向上放之後不停磨我鼻頭面頰。
我比佢下面支條又硬又粗嘅嘢壓到就唞唔到氣,已經冇反抗嘅意識,最令我覺得醜嘅事係我居然覺得有啲爽!佢發現我開始無意識咁打側塊面配合佢,一下一下咁磨我塊面,佢就張我口裏面隻沾滿口水嘅灰襪攞返出嚟,用佢下面磨我個咀。我個口一路都合唔埋,攪到佢條底褲前面濕晒。佢突然間等咗,拉底埋自己條平腳底褲!我比佢再一次嚇親,本能反應地向後縮。
「啪」佢又一巴打落嚟我塊面度,痛到我反應唔切之餘佢用雙手㩒我面頰,就喺我張口唞氣嘅時候,佢就張佢條又粗又硬嘅黑屌插咗入我口裏面。
「含呀,你識唔識呀?」佢好大聲咁命令我。「啜啦,連服侍人都唔識!」
我完全唔郁,因為我咁大個仔都冇含過,亦都冇機會含過。冇錯,雖然我係基嘅,但係我33年以嚟都冇拍過拖,亦冇性經驗,我係A0,亦係老處!片我有睇過好多,但係實戰方面,跟本我就唔識得點樣服侍人。
「𨳒!」佢怒哮之後開始自己郁。佢前後咁抽插我個口,因為頂得大深,有幾下頂到我作嘔。我啲口水不停咁流,開始潤滑咗佢個龜頭,我亦開始感覺到口裏面嘅屌頭時不時有點咸味。我合埋對眼,唔想面對時前嘅情形。
佢突然抽出佢支越含越硬嘅大屌,除咗綁住我手同腳嘅皮帶,拉起我個人坐咗響洗手盤度。
其實我雙手已經扭傷咗,連支撐自己身體都冇力,更加唔諗住反抗。佢發現咗我下底都硬晒,褲襠位仲要濕咗一噠(灰色西褲整濕咗好明顯)。呢一刻我面對唔到自己,無錯,我興奮到由底褲濕到面褲。
「好high呀?」帶恥笑語氣咁問。
「放咗我!」我用微弱而哀求嘅語氣求佢。
「𨳒!你識唔識聽command㗎,我係問你high唔hign呀!」佢二話不說,就除咗我條有濕印嘅灰色西褲,拉底埋我條底褲,我已硬嘅屌就咁樣第一次近距離展示係一個男人面前!我下面硬到一下一下咁跳,龜頭頂有啲透明嘅水珠滴咗出嚟。佢不屑咁笑了一聲,再問我一次「high唔high呀!」
我冇回應,只係閉眼底頭。
佢突然反起我好緊嘅包皮,「呃!」我紅色嘅龜頭露咗出嚟。「你咁緊嘅?唔通仲係青頭仔?」佢用恥笑嘅語氣咁講。我覺得好醜!現實嘅狀況已經令我覺得無地置容,而比佢講中咗更加令我覺得係最大嘅恥辱。佢用兩隻手指響我支得5寸嘅硬屌上下套弄,只係幾下,我已經覺得小腹好熱,開始抽搐。佢成隻手包住我條嘢開始打,仲用我啲pre cum做潤滑轉我個龜頭,我忍唔到30秒,「呃!求你唔好」嘢都未講完就開始射!我射咗十幾發,直接射到面上,胸口同小腹。
加速 加甜

先生,你要嘅甜已經加咗。有需要嘅再叫我丫。
係羞恥play 呀
2.2

brendon見到我射咗,突然又打咗我一把。好惡咁同對住我大嗌「邊個比你射呀!射之前有冇問過我呀!」然後佢除埋自己嘅白色裇衫同領呔,露出咗小麥色嘅身軀,佢用42寸胸膛同分明嘅腹肌壓係我上面,再用雙手托起我下身,要求我吮佢嘅大孔頭。我身上嘅精液未乾,加上我哋身體磨擦發出了唧唧嘅聲音。我完全放棄咗自己,配合佢嘅動作,希望眼前嘅事可以盡快結束。
佢將我雙腳托係佢膊頭,我大概知道佢想做乜,即刻哀求「唔好,嗰度唔得,我未試過。呃!」我都未講完,佢就用我嘅精液做潤滑,張佢嘅大龜頭插入我後面。「好痛,唔好!」我收緊全身,希望佢插唔到入嚟。無論我講乜佢都好似聽唔到咁,我越嗌唔好,佢越用力插入嚟。直至佢個龜頭插咗小小入我後眼嘅時候,佢特然出聲「放鬆啲,你夾得我好緊,你比我屌一鑊,爽過之後你日日嚟求我肏你呀!」之後佢全身壓在我身上,條嘢一寸一寸咁入侵我後眼,直至我感覺到佢啲陰毛貼到我股間。
佢全支插晒入嚟之後,佢好似好開心咁不停錫我個咀,我合埋個口冇配合,佢就用條脷撬開我個口,上下一齊入侵我全身,慢慢咁我就放鬆咗,亦都喺全無戒避下,佢將我成個抱起一下一下咁擺動佢下身。佢支嘢好粗好熱,因為身體冇支撐下,佢下下入得好深。我下底貼住佢啲腹肌,加上未乾嘅精液不斷磨擦,係3分鐘之內我又硬咗。我包皮反起咗因為龜頭充血所以反唔番落去,龜頭不斷流出絲絲淫水。前後一齊受刺激令我完全失去任何理志,開始擺動身體配合佢嘅動作,就係嗰一刻,佢征服咗我。
佢好滿足咁面露笑容咁抽出佢嘅大屌,放低我之後叫我轉身望住塊鏡,我照做,佢再響後面再插入嚟,雖然我背住佢,但係我響鏡裏面可以見到自己同佢做愛個樣。
佢拉起我個頭,要我睇住自己比佢肏。
「望下你宜家個樣,好high呀,嗌出嚟啦!」
我冇理佢,默默咁承受佢嘅強攻。佢突然成支抽出嚟,再插反入去!
「呃!」我叫咗一聲,佢笑咗一下然後繼續抽插。我感覺佢支嘢越插越硬,我就收羅縮肛門配合。佢突然抽出嚟,好快咁令轉我個人要我跪響佢面前,就喺呢一刻,佢射咗出嚟!
顏射睇片就睇得多,但係實戰真係第一次!佢好大力咁射落我塊面度,謝咗好多下,我成面成頸都係佢啲精。
之後佢洗冼手,著返條褲,轉身就離開廁所,臨走前仲回望挨咗響洗手盤隔離嘅我講「聽朝見啦。」我全身冇力,完全起唔到身,就算成面成身都係精,我都冇清理到!就係咁我訓著咗。

早上7:30,Thomas落嚟36樓搵我,去到會議室見我唔到,就去洗手間搵我。
一開門佢見到全身赤裸嘅我,只係用件裇衫遮住下面,成身都有乾咗嘅白漬,鼻樑有血跡,胸口同手腕有瘀痕。佢呆咗兩三秒,然後沖埋嚟用佢件深藍色西裝褸遮住我個身,呢一刻我醒咗。佢問「你,發生咩事?」我冇回答,之後佢響洗手盤整濕咗啲紙巾,開始幫我清理。「你唔好同任何人講。」我終於都開聲。佢冇回應,亦冇再問發生過咩事。
響佢幫助之下,我換咗啲衫褲,離開咗洗手間。響等lift其間佢突然開聲「今日我幫你攞sick leave,你返屋企唞唞。
「喔」我回應。
睇到硬咗

硬咗嘅芒果糯米飯
係羞恥play 呀

係羞恥play
睇到硬咗

硬咗嘅芒果糯米飯

想唔想食?我返工著suit

我返工都著suit
想睇大隻Brendon比上司反攻
文呢
現時為止出場角色起底

Team C

Assistant business development manager

Brendon - 31歳,5呎10寸高,攣髮,雙眼皮笑起上嚟有酒凹帶粗框眼鏡。因為鍾意水上運動,所以曬到一身小麥膚色。150lbs,身形健碩,一日到黑嘻皮笑臉冇時正經。淨係識得玩同笑,未轉team head之前日日5:30收工。比主角視為廢柴一條,不過佢對下屬好好,但好大脾氣,公司無乜人敢得罪佢,因為傳聞中佢有打開boxing,好似參加過錦標賽,總之就好好打。
西裝外套size 40/50R 西褲33x42

Calvin - 迷之角色,之後會岀場

Team A

Regional business development manager

Thomas - 32歲,6呎2寸高,㧧all back,單眼皮有小小鳯眼,帶冇框眼鏡,尖面薄薄咀脣。比較沈實,身形高挑但有小肌肉,脂肪含量極低,屬白淨書生形,有44吋長腿,145lbs,成日擺出一副世事都比佢看透嘅態度,係主角響公司最信任嘅人,善長分析,外表冷酷但善解人意。好似有女朋友但冇人見過,從來只會微笑,同主角共事6年,最鍾意聽音樂,可以用6位數字嘅價錢買音響設備。
西裝外套size 38/48S加長䄂 西褲32x43

Brennet - 迷之角色,之後會岀場

主角

Head of business development

Kenneth - 33歲,未發育嘅身體配黑框眼鏡,5呎6吋高,110磅⋯⋯嗜好係⋯返工,響公司工作12年,由intern做起到宜家head18人嘅section head。A0,雖然係基,但無拍過拖亦冇性經驗,即係老處。唔係好識同人相處,所以只係會同Thomas同埋Brennet溝通。人生目標係⋯未有,今年嘅target喺要兩條team都賺錢。
西裝外套size 32/42S 西褲27x38
文?
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞