中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
加速 好撚正
留名慢慢等
孝感動天
好好睇
加油啊樓主
一年後再入黎由頭睇過
有未呀
Brendon肯放樓主出黎未
新讀者留名
巴打加油!做野好忙出唔到文都update 下我地ok?
樓主唔好掛住同Brendon返工做愛啦
Push push
樓主
樓主
樓主
樓主 唔好放棄
樓主唔好死呀
Pish
今次死喇⋯⋯唔小心入左黎⋯⋯⋯好好睇 ⋯⋯但有排等出新
5.5

我坐底之後望一望呀Kris,問佢叫咗乜嘢嘢食,要加啲乜嘢?佢回答仲未嗌,既然你請,你叫啦,反正重點都唔係食啲乜,而係你憑乜。Thomas即刻講「你唔好太過分。」我繼續望住個餐牌,冇任何回應,Brendon就黑曬面,一粒聲都冇出。「四個人,就叫兩個二人餐啦,唔使諗太多,如果你哋有咩想加就自己叫。」我依舊不帶任何語氣咁講。Thomas溫文咁同個waiter叫嘢食,呀Kris就好得戚咁轉手中嘅茶杯。
Thomas完成咗order之後我急不及待咁問「你哋計好咗multi brand long run program嘅inventory level未呀?我唔想坐貨坐到一褲都係⋯」
Brendon即刻回應「喂,你唔係嚟真呀嘩!我想食餐安樂飯喎!」
我無表情咁望一望佢,托一托眼鏡然後同佢講「你話要食飯吖嘛,同我食飯就係咁嫁喇。」
Brendon九秒九串咀咁回應「咁我收番晏晝講過嘅嘢喇,如果我係Thomas,我情願要港女Kris都唔會要你喇,起馬唔駛24小時開會啦!」
「你!」Thomas,我同呀Kris同時間開聲⋯
Brendon又一次嘻皮笑臉咁講「嘩嘩嘩,你哋三個好齊喎!」佢指住Thomas講「係吖嘛,比你揀,你揀24小時開會定24小時開波先?haha,點睇呀Kris都好砌啲啦!」
呀Kris即刻好得戚咁答「唔使講啦,跟本就無得比,佢又矮又⋯」
「你夠未呀!」Thomas喝止咗Kris,之後繼續講「我哋已經分咗手嫁喇,之前亦講得好清楚,我哋宜家只係同事關係!請你專重一下自己,專重一下我同kenneth!」
現場即刻Deadair咗⋯我腦裏面再一次空白咗,畢竟今日太多事發生,太多資訊完全消化唔到。
呀Kris眼紅晒咁講「又係你話⋯我哋仲可以做朋友,你會響我身邊直至我有男朋友為止,宜家⋯你⋯」Thomas不帶任何語氣咁繼續講「做朋友係要互相尊重嘅,希望你會學識先尊重自己。」
我唔係好想面對咁嘅狀況,講咗句「我唔想你哋將私事擺上枱,你哋係咪需要一啲時間處理一下?我可以離開。」Thomas依舊不帶任何語氣咁回應「請你理解呢度唔係公司,宜家亦唔係返工時間,我希望你可以理解宜家嘅狀況,面對你自己嘅感受。」我無言以對,之後佢望住Brendon,不慌不忙咁講「我同你講過,放咗工之後由我作主,我先係你男朋友!」
仲健在
樓主唔好死呀
仲健在

你返嚟啦
盡力寫快啲
lm
樓主終於被釋放
大巴大巴摑落八婆Kris度
Kenneth 無乜殺傷力,點睇都係比人大巴摑嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞