中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
冇棄故,只係有啲感冒加上工作超忙,嚟唔切寫新一章。真係對唔住要你哋等...

會盡力寫,唔好嬲啦。

努力呀樓主 保重身體
冇棄故,只係有啲感冒加上工作超忙,嚟唔切寫新一章。真係對唔住要你哋等...

會盡力寫,唔好嬲啦。

加油啊
樓主呢?

响度

❤️❤️❤️好想約中環西裝男🤭🤭
加油,盡力而為

會盡力寫,唔好嬲啦。

預大概會有update???

盡力,比啲時間我丫。呢個weekend?

會盡力寫,唔好嬲啦。

會盡力寫,唔好嬲啦。

成日見到你既

會盡力寫,唔好嬲啦。

成日見到你既

邊個故先

會盡力寫,唔好嬲啦。

成日見到你既

邊個故先

異能又有 奇俠又有 好似睇咩估都見到你咁

成日見到你既

邊個故先

呢排冇睇異能類嘅野喎
不過奇俠係有

成日見到你既

邊個故先

呢排冇睇異能類嘅野喎
不過奇俠係有

繽紛故又有

成日見到你既

邊個故先

呢排冇睇異能類嘅野喎
不過奇俠係有

繽紛故又有

有冇咩故推薦?

會盡力寫,唔好嬲啦。

Week已end 樓主故呢?
3.6

第一次有被期待嘅感覺,第一次主動咁講出自己嘅感受,第一次同自己喜歡嘅人做...愛做嘅事;可能一晚之間發生咗太多我人生中嘅第一次,一切都好唔現實。我從Thomas眼神中感受到期待,我決定好好咁服侍佢。我主動一邊輕吻佢,一邊慢慢咁除佢條boxer,就係咁佢條嘢慢慢咁呈現喺我面前。我見到佢下面之後呆咗一呆,一條7寸長嘅硬屌,仲長過brendon,除咗睇巨根GV有見過之外,第一次見實物⋯Thomas有少少唔好意思咁問「你唔習慣?」我望住佢「唔係,只係有啲驚訝,冇見過⋯咁長。」佢下底割咗包皮,白白滑滑好長好直,對於我嚟講簡直係藝術品。佢笑一笑之後,慢慢咁將我個頭移到佢下身。

雖然我冇乜實戰經驗,但係週不時會睇下GV,响佢帶引之下我今次嘗試下應用。我底頭用條脷吮佢個龜頭,佢全身震一震然後深呼吸咗一下,我望一望佢之後佢用對手輕輕扶住我個頭。之後我用條脷不停咁係佢個龜頭打圈,除住我不停咁吮,佢呼吸開始急速,之後我一口含落去佢支嘢度,「唉!」佢細細聲叫咗出嚟,呢一刻我好開心,因為我知道佢好享受。之後我開始一下一下咁吸吮佢支嘢,佢嘅呼吸都跟住我嘅一上一落加快。就算我點啜,都唔可以含晒佢成支,我感覺到佢下底比之前更漲更硬,既然含唔晒成條,我就沿住佢支嘢一路瀨落去,直到佢袋㡳。我條脷一路滑落去,見到佢嘅腹肌一路抽緊,直到我瀨到佢袋袋,佢吖一聲叫出嚟,佢支嘢亦同時彈咗一下,我就知道呢個係佢最敏感嘅地方。我不停咁用條脷响袋底上下咁掃,佢開始不停咁呻吟,同時龜頭開始流出一絲淫水。Thomas嘅呼吸開始急速,終於都開口「好痕,唔好。」我停口之後笑一笑,對於佢滿意我嘅服務我有啲沾沾自喜。我隨即托高佢對白滑長腳加快舌頭嘅速度,而且越舐越低,直至舐到佢後眼。「唉!嗰度唔得⋯⋯呀!」佢半呻吟咁叫咗出嚟。我扮聽唔到咁用條脷舐佢後眼,佢不停咁叫,之後我有節奏咁用條脷一下一下咁捅佢後眼,佢雙腳拑緊我膊頭,就係咁,一個六尺高嘅形男呢一刻比我征服咗。

雖然我冇乜性經驗,但呢一刻我要多謝GV片商coat家嘅Sho,佢陪伴我度過無數孤獨晚上之餘教識我呢啲技巧。Thomas後眼經我一輪強攻之後開始放鬆咗,我有啲得意忙形咁想用手指插入佢後面,佢意識到之後即刻轉身將我壓響佢身下,佢嘅硬屌打我小腹上面。溫柔咁同我講「咪話咗今晚我做主動囉,唔駛咁心急,之後一定會比你,今晚你讓我先,好唔好?」

會盡力寫,唔好嬲啦。

Week已end 樓主故呢?

故已po

成日見到你既

邊個故先

呢排冇睇異能類嘅野喎
不過奇俠係有

繽紛故又有

有冇咩故推薦?

求指教,乜嘢係繽紛故?
屌你爛尾

咪屌住,都話尾末爛咯

成日見到你既

邊個故先

呢排冇睇異能類嘅野喎
不過奇俠係有

繽紛故又有

有冇咩故推薦?

求指教,乜嘢係繽紛故?

有個叫薯仔嘅巴打寫鳩故幾好睇啱我口味佢唔認啲係鳩故 佢澄清 佢寫嘅故係繽紛故
樓主呢?

响度

❤️❤️❤️好想約中環西裝男🤭🤭

做乜先
仲有冇
仲有冇
有update 好感動
好正
GV片商coat家嘅Sho
即刻有畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞