中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
佢同yoshiki兩條傻佬去左迪迪尼玩,好sweet
嗚啊有文
未睇留名先
巴打無文都多啲上來留言啦
weekend總會抽到時間掛
好SWEET
終於等到啦
等左好耐啦
有無非gay到直由頭到尾都追到
lm 好睇 support
Brendon
6.3

隨住Hyde嘅歌聲,我同Thomas慢慢咁離開中環,我啱啱先發現今次係第一次我哋響車上面聽歌。之前每一次都係匆匆忙忙咁睇文件,一唔係准備開會,一唔係傾工事⋯從來都冇試過好放鬆咁聽吓歌,望吓車外嘅風境。我沈默,享受呢一刻嘅寧靜。
Thomas好專心咁揸車,時不時望過嚟笑一笑,我亦都微笑回應。去到燈位停車嘅時候,佢彎低身𡃶咗我額頭一下,笑住咁講「我想做咗呢樣嘢好耐,以前一路都覺得你好cool,好似對所有嘢都冇乜感覺咁,又唔確定你⋯係咪鍾意男人,所以一路都唔會諗可以咁樣做。」我笑一笑「其實⋯我自已都冇諗過⋯會發展到咁樣。」「唔好咩?」佢問,我有啲唔好意思咁答「喔,好⋯不過隔離線㗎車會睇到。」
佢坐返直之後就講「今晚先慢慢𡃶你,其實我由今朝出門口之前已經一路忍住,講完佢就捉住我隻右手,慢慢咁將我隻右手放係佢褲浪上面,我感覺到佢下面硬晒。佢條西褲好薄,可以摸到佢下面向上擺,好漲好熱。我有小小怕羞咁縮一縮隻手,佢即刻緊張咁問「係咪我太心急?唔好意思。」我有啲唔好意思咁收返隻手,尷尬咁同佢講「𨍭燈喇,開⋯開車啦。」我見到氣氛有奇怪,我嘗試打開話題咁講「你成日都係咁⋯對其他男仔?」佢有啲唔好意思咁笑一笑,一副正經咁同我講「我諗我又令到你誤會咗我,我只係對男朋友先會咁親密。我哋都需要多一啲時間去暸解大家,你之後會知道我係一個點嘅人,點樣嘅男朋友。」我回答「其實我冇諗咁多,亦都唔係唔鍾意親密,只係唔知應該點做,見到你座響我隔離,有小小緊張,哈哈⋯」佢望一望我,笑笑口咁講「咁又係呀,我咁高大靚仔,頭先咁嘅情況如果係以前呀Kris,皮帶都除唔切就連西褲都扯爛埋,更何況我下面得天獨厚,哈哈。」佢講完之後就用手撥一撥下面,放返正扯硬咗嘅小Thomas。我笑住咁講「咁你就唔好著啲咁窄嘅西褲啦,好現嫁。」你有冇留意公司其實好多人鍾意睇,包括 Reception Amy 同你秘書⋯」我有小小串嘴咁回應「你幾時學到好似Brendon咁自大,嬉皮笑臉又冇厘答烚,無論叫佢做乜都會令人唔放心⋯」「其實你係咪有啲在意佢。」Thomas有啲在意咁問,我笑笑口咁講「呢個係引導式問題,無養份嘅問題我係唔會回應嘅,不過⋯你好介意?」Thomas即刻轉返工作tone「請唔好作無謂嘅假設,現階段冇證據可以咁講,不過⋯其實我好介意。」我哋都笑一笑,佢即刻講「你小心啲佢呀,每次都整傷你,更何況,你已經係我男朋友喇。」我講「你放心啦,Brendon只係玩吓,過一排佢覺得唔好玩自然會走嫁喇。」
「嗯!總之你小心啲佢,我想返屋企前去沙灘嗰邊吹吹風,好唔好呀?」Thomas一臉認真咁問。「冇問題!」我回答之後我哋就泊低架車係赤柱正灘,響冇人嘅沙灘散步。
文呀
居然有文
估唔到有文耐到有啲唔記得之前講乜哈哈
我自己有啲想睇Brendon 同Kenneth 一齊
好sweet
由Brendon 粉轉 Thomas 粉
快啲返屋企做愛!!!!!
2個月冇上竟然見到更新左3次
樓主 去遊行啦~~
文呀 樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞