中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
點解停左
文呢?爆甜唔該
快啲啊
文呢
爛尾
文呢
坐定定等文
等左兩個鐘,巴打放得工返屋企寫文未?
樓主忙緊定棄故都交代聲呀

佢出左trip

btw 我唔係maxxxxxxxon

佢出左trip

點解你會知

佢出左trip

點解你會知

同問

佢出左trip

點解你會知

同問

佢係另一邊forum講

佢出左trip

點解你會知

同問

佢係另一邊forum講

兒童台?有冇出文?
爛尾

尾未爛

佢出左trip

Haha,多謝你繼續留意呢個故

歸位喇,要你等唔好意思。
3.4

Thomas托一托副眼鏡,對我笑一笑講「我哋訓囉。」「哦。」我唔知點回應之下單字回答,關於同床一齊訓呢一單嘢其實遠超出我嘅技術認知,我呢世仔第一次與成年男子同牀,而且嗰個係Thomas,我嘅同事,我嘅朋友,我信賴嘅人。可能因為身高關係,佢嗰張床係一張六呎床。我著住大咗兩個碼嘅tee shirt同運動褲,小心翼翼咁一步一步行埋張床度。Thomas鋪好枕頭比我之後示意我先訓上張床,我一片空白咁按照佢嘅安排訓咗喺床嘅右邊。喺上床之前佢有啲唔好意思咁問「我一向都唔著上身訓,我覺得著咗衫訓有束縛感,訓得唔係好自在,你會唔會介意我除咗上身衫訓?」。我呆一呆之後回答「冇問題⋯呢度係你屋企嘛。」佢笑一笑然後除咗件上身衫,熄燈之後就慢慢咁訓係牀嘅另一邊。

其實咁,我經歷咗一系列嘅精神同視覺衝擊,訓上Thomas張牀之後我緊張到完全訓唔著。Thomas個身好香,我好想偷望訓著咗嘅Thomas,又驚轉身會嘈醒佢,郁一郁又怕掂到佢嘅身體⋯就係咁,我定晒格又眼光光咁訓咗響度唔知幾耐,心諗咁落去都唔係辦法,就轉身背向佢,希望可以快啲訓著。㸃知我一轉身佢又轉身,隻手仲要搭咗過嚟我個身度。我全身都好熱,心跳到嘭嘭聲,唔知應該點算好⋯Thomas喺我耳邊呼吸,一下一下輕輕咁吹我耳仔,吹到我好痕,我全身硬晒軚。我向前郁一郁想鬆開佢,點知我一郁佢又郁,佢成個人拑住我,張我成個人攬住。就係咁,我雖然背向佢但係都比佢全身包住咗我。

呢次我郁都郁唔到,因為Thomas條運動褲好鬆,頭先郁咗兩次,條褲有啲甩甩哋,露出咗半個屁股,我比佢拑住咗,連想休返條褲都休唔到。響呢一個時候,佢個身突然間貼埋嚟我背脊度,我完全可以感受到佢嘅體溫同一呼一吸下胸肌嘅起伏。呢一個狀況完全超越咗我嘅常識認知範圍,我完全唔知應該點算好。兩日之前先啱啱比人破柱,宜家又有咁既福利⋯我感受到Thomas嘅皮膚好滑,我嘅理志線完全斷裂,只係想享受呢一刻嘅溫暖。我向後挨向佢嘅心口,佢下身突然向前頂,就係咁,我感覺到佢條嘢又熱又硬咁貼住我屁股。

雖然隔住條Boxer,但係我完全感受到佢條嘢好熱好硬。佢下面好長好硬,但無Brendon咁粗。我失去理智咁用個屁股向後壓向佢支嘢,佢配合咁向前頂撞,係呢一刻嘅衝擊之下,我下底硬晒。我好享受呢一刻嘅快感,又驚會整醒Thomas。佢不斷用力頂向我後面,我就向後壓向佢支嘢。

我前面就咁濕曬。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞