中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
More
more more more
3.5 後續

喺我陶醉响Thomas溫柔嘅擁抱同熱情嘅進攻嘅時候,我不斷用我後面壓向佢嘅大屌。佢居然開始上下移動佢嘅腰部,隨住佢下底不斷咁磨我後面,佢嘅呼吸亦開始急速,我好享受但又驚整醒咗佢,之後我感覺到佢硬直嘅屌頭跟住佢嘅移動响boxer裡面彈咗出嚟,龜頭一路磨住我條腰,仲開始濕濕哋。我真係忍唔住想拉底佢條boxer,但係我轉唔到身又郁唔到,淨係覺得自己好硬,下面硬到要爆仲不停咁流水。佢突然將隻手插入我件tee shirt裏面,放係我小腹上面。呢個動作令我更加興奮,之後佢停咗冇郁,但我前面濕到high咗啲水落佢手背度。

之後幾分鐘佢停咗冇郁,似乎再次進入熟睡狀態。經過一輪刺激之後,唔好話訓覺,就連呼吸都覺得困難。正當我想鬆開佢嘅時候,佢响我耳邊講「點解會比Brendon攪咗你?如果係我係咪就唔可以?」講完之後佢又靜咗。我唔確定佢係咪訓咗,但係佢呢一句令我好唔舒服,我用力鬆開佢坐起身,同時佢亦都醒咗。佢之後都坐咗起身,同我講「如果係我可唔可以?」我冇回答,我唔識點樣去回應。
摸牙摸牙
快啲答可以 瘋狂活塞運動啦
加速
加速
More
3.5

「如果係我可唔可以?」Thomas好細聲咁係我耳邊講。我呆咗冇回答,應該話我唔識點樣回應。Deadair咗三秒之後,其實我好想同Thomas講上次同Brendon其實係意外,一路以嚟我都冇諗過所有嘢會變成今日嘅局面,我完全唔可以好好咁控制自己嘅情緒,更加唔識得點樣去解釋⋯解釋一路以嚟我對佢都有好感。或者係事情發展得太快,快到超出我嘅認知,我驚如果我同佢超越咗我哋嘅界綫之後我唔識點同佢相處⋯或者我呢種普通到唔普通嘅人只係適合暗戀其他人,跟本冇資格亦唔配同佢有進一步嘅關係。Thomas見到我冇出聲就自己訓返底,轉身向我。我好似有種被拒絕嘅失落,更荒謬嘅事係因為我唔識回答所以間接拒絕咗佢。

响一片寂靜之中,我有一種從未有過嘅失落感,隨住呢一種感覺支配之下,Brendon嗰晚講過嘅嘢竟然響我腦海中再次閃過。「你冇感受吖嘛,我教你!」我完全解釋唔到點解我會响呢個時候諗起佢講過嘅嘢,可以確定嘅係呢一句說話的而且確令我更加難受。我突然開口講「我⋯唔係冇感受,而係我從來都冇同任何人講我嘅感覺!」Thomas轉身驚訝咁望住我,呆咗兩秒,之後佢坐起身,溫柔咁再同我講多次「如果係我可唔可以?」

呢一刻我知道我唔可以再逃避,我轉身撲向佢嘅胸膛,屈膝騎係Thomas嘅大脾上面,呢一次應該係我呢世仔最主動嘅一次。我唔知講乜好,Thomas好溫柔咁係我耳邊講「平時喺公司你做主動,放咗工之後等我做主動,好唔好?」「我⋯」我未講完佢就錫咗我一啖,佢嘅嘴唇好柔軟,好溫暖,今次係我人生中第二次同人咀咀,同Brendon粗礦嘅kiss好唔同,Thomas嘅咀令我好舒服,我可以感覺到佢嘅體溫,佢嘅溫柔令我完全放鬆。我下面硬晒,同時亦感覺到佢下面亦有反應,硬硬咁頂住我後面。Kiss咗一陣之後Thomas哄塊面埋嚟,好溫柔咁同我講「你知道之後我想做乜嘢?」我點頭示意。佢溫柔咁幫我除咗Tee shirt同運動褲,我硬晒嘅屌就咁展現响佢面前。佢望住我雙眼,一隻手包住有啲濕嘅硬屌,開始慢慢咁套弄,兩隻手指反起我好緊嘅包皮。「唉!」「整痛你呀?」佢緊張咁問。「我⋯冇嘢,好舒服。」我露出脹紅濕潤嘅龜頭,Thomas彎底身一口將我成支五寸嘅屌含晒入口裏面,佢用條脷不停咁吮我個龜頭,同時又係度啜,發出唧唧嘅聲音。佢條脷响我個龜頭不停打圈,伴隨住每一下轉動,一陣陣騷麻嘅感覺直接支配我成個人,佢不停吸啜令我龜頭更濕,我小腹好熱,開始抽搐,佢不停嘅吸吮令我好快就想射。我夾硬忍住同佢講「唉!你再含我要射㗎喇!」Thomas側一側頭望我,笑一笑之後冇理我之餘仲要加快吸啜,「呀!」我响完全失控嘅情況下響佢口裏面射咗六七發,射咗好多,有啲精液響佢口角流咗出嚟。我射完之後佢依然用佢條脷响我個龜頭不停打圈,攪到我全身都好痕「放過我啦,我頂唔順喇!」佢吮乾淨我條嘢之後呑晒我啲精,終於肯開口放返我支比佢吸乾咗嘅短屌出嚟。我終於明白Brendon講過嘅服侍係咩一回事同比人服侍嘅感動同快感。Thomas起身笑一笑,我望住佢嘅眼神,我知道被其待嘅感覺。

我決心好好咁服侍返佢。
磨牙
快啲答可以 瘋狂活塞運動啦

唔駛答可以 都可以運動嘅
磨牙磨牙磨牙
如果主角係靚仔就好啦
如果主角係靚仔就好啦

如果我係靚仔就好啦
重甜唔該
唔好比佢停
文呢
棄故?
己棄 [sosad
樓主唔好棄呀
樓主唔好棄故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞