中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
一心以為會繼續落去
呢段唔夠止渴啊樓主
示意圖 正
5.3

Brendon孭起我之後,雙手攞住我對鞋同工事包行去停車場。

「唉...其實你可以放返我落地,我自己捷的士可以喇。」我細細聲咁講。「點解呀?比個理由我吖,你好驚我咩?有我孭你簡直係皇恩浩蕩呀,有幾多人恨都恨唔到呀。」佢好囂張咁答。我聽完之後即刻著咗,9秒9答佢「喂,多謝晒喎,咁你要即刻放返我落地,等我可以跪低多謝你啦。」佢即刻回應「咁又唔使,你頭先咪跪咗囉,我都叫咗你平身。」我反晒白眼已經唔識再回應佢,只可以問「咁其實⋯我吔去緊邊?」佢笑一笑「你有眼嘅吓嘩,去停車場攞車囉。」「唔駛麻煩你,我可以⋯」我都未講完佢停咗係度「你信唔信我宜家掟你落地吖嗱!」我即刻收咗聲,因為我知佢真係做得出。去到停車場,Brendon慢慢咁行過去架寶藍色掃把佬度。「我冇手呀,車匙響我胸袋,你幫我拎啦。」佢命令式咁同我講。我有啲遲疑,之後佢即刻唔耐煩咁講「快啲啦!」我面都紅晒,手震震咁伸入佢胸袋度攞,感覺到佢結實嘅胸肌同體溫,摷咗兩下都搵唔到,「摷咁耐都未摷到,你隻手咁凍嘅?得末呀,我蝕晒比你。你信唔信我一陣間摷返你呀嗱?」我冇理佢,回答「冇喎。」「呀,我好似放咗喺褲袋度,你想唔想摷吓?」Brendon一貫嘻皮笑臉咁講。「你玩夠未呀!」我唔耐煩咁答。

「未呀!如果同你,玩足一世都可以呀!」佢講完呢句之後,即刻靜晒。

佢小心咁放低我,攞車匙出嚟之後就開咗車門叫我上車。我有啲唔願意又冇選擇之下上咗車,畢竟我工事包,銀包同電話都喺佢手上。佢揸車出停車場之後問我住邊,我答嚮九龍站放低我就得喇。佢即刻話「我肚餓呀,同我食啲嘢先吖!」「我唔去呀,唔該你車我返屋企吖!」我決絶咁回答。「你驚我食咗你咩⋯嗰個竹扮人Thomas叫你做乜你又做,我叫你食一餐飯都唔制!」「請你響工事範圍以外唔好再提起佢!」我突然發惡咁同佢講。「Alright!咁講下去邊食飯啦。」「你⋯」我無言,我發現我對住佢做得最多時間就係無嘢講同反白眼。「隨便你啦。」我無語氣咁回覆。

佢將架車停咗係威靈頓街,示意到咗。之後就講「我想食雞翼呀,去太平館。」我冇表示,落車前佢响車尾拎咗盒嘢出嚟遞比我,命令式叫我「換咗佢。」我問「咩嚟?」「跑鞋呀,唔通係晚禮服咩!」佢串咀咁答。我問㸃解?佢話費事我再整親隻腳。「我係問點解你有對波鞋?」「哈,你真係唔記得有Sky run呢回事,我睇死你屋企都唔會有跑鞋嫁啦,仲有,唔該你專業小小啦,呢對係跑鞋,唔係波鞋呀,死嘞,你真係運動白痴。」Brendon雀躍咁講。「快啲啦,問。」

我半推半就咁換咗,銀包,電話都係佢手上,走又走唔到,唔係好願意咁同佢入餐廳食飯。
完全係B書劇情!!!!
有喇有喇
唔夠喉啊 我鍾意 Brendon 多過 Thomas 如果 Brendon 都係真人就好啦
Brendon 快啲打蛇隨棍上, 上佢屋企搞足一日一夜
我係黎幫樓主推post的
推爆!
訓唔著入黎睇下有冇文
成個禮拜
輕輕一推
一月一更架
好好睇
好正
輕輕一推
推 希望有佛誕禮物
Pish
樓主 請多幾個人做嘢啦,
做哂佢 早d出post
最多我斟茶遞水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞