中環辦公室「西裝男hehe微甜]

807 回覆
170 Like 55 Dislike
要肉體凌虐 點解Brendon 忽然又對樓主咁好?
Brennet 係咪重要角色?同埋樓主有無Thomas 同Brendon 介紹?
推啊 推文之餘可唔可以推埋Brendon落樓
Thomas 係咪當Kris 係sp 咋
樓主唔好虐我啦
人物會唔會有圖?大概似邊個?
樓主係咪Kenneth......
見到TT個幾句reply
推一推
好睇lm。利申直巴

現實中我的確曾經同過Thomas拍過拖,之後發生咗好多事,最後我哋都係分開咗。

佢調職去其他Region係真事,因為調遷有得升職,

宜家佢有好好嘅男朋友,

我哋雖然一年見得幾次,但係關係仲係好好,係知己。

申利:我仲係單身矮瘦眼鏡西裝大叔
Thomas 係咪當Kris 係sp 咋
樓主唔好虐我啦

Kris真係Thomas個ex嚟㗎,嗰刻我真係覺得自己比Thomas出賣咗。
以為要等到個孫燒畀我睇

樓主可唔可以再寫 Brendon 點樣凌辱 Kenneth?

Brendon已經精神凌虐緊Kenneth
要肉體凌虐 點解Brendon 忽然又對樓主咁好?

之後Brendon仲要體能虐待Kenneth
係真人真事?
咁Brendon 件事係咪真?
Lol 真人真事
咁巴打係咪真係覺得自己對人又惡又無表情又無感情?
利申: 第一次睇hehe故期待劇情發展
明明brendon就係愛kenneth
4.4

我返咗入自己房之後坐咗響張櫈度,對住枱面啲文件呆咗⋯腦裏面一片空白。我唔明白自己點解要面對呢啲咁嘅鬧劇,更加不恥自己居然響Brendon面前流咗幾滴眼淚。我唔知可以點樣面對所有同事,畢竟我都唔希望其他人知我係member,宜家仲要響office攪啲咁嘅嘢⋯響我怨緊自已做乜發春夢,真心膠加點解犯啲咁嘅錯嘅時候,我收到Thomas嘅whatsapp⋯
「Ken,我哋有啲誤會,需要傾下。放工後飲杯嘢?」
我即刻回覆「呢種誤會唔會再有第二次⋯」
我同自己講,既然係成年人,大家one night stand都冇乜大不了,你情我願,何況又冇乜機會同人攪,宜家同個高大靚仔攪完,賺咗啦。我即刻除咗佢今朝打嗰條呔,換返條黑色格仔呔準備開第二個會,我提自己必須要整理好思緒,只有工作係唔會出賣自己嘅。
望一望塊鏡,確保睇唔出曾經流過眼涙之後我行出房門口,準備去開其他部門會議,秘書見我行出嚟,就一如已往咁交待會議內容,佢好快咁brief我一陣個會係關於下年marketing buget plan 同各牌子嘅marketing calendar⋯ 其實響呢一刻無論佢講啲乜我都聽唔到,只係作狀點下頭,等其他人唔會意識到我完全不在狀態。冇所謂啦,反正一陣個會都只係聽marketing team present,冇野需要準備,亦唔使帶腦出席。正當我迷迷糊糊咁等𨋢上39樓開會嘅時候,Brendon突然响我身後出現⋯「yo!你點呀?」我比佢嚇一嚇,手上嘅公司laptop跌咗當地⋯
「啪」laptop應聲倒地!部機散開咗,即係mon還mon,keyboard還keypoard。我望住跌咗落地嘅laptop呆咗兩秒,再回頭望一望Brendon,可能仍然處於發呆狀態,我冇反應,冇驚亦都冇嬲⋯「嗱,唔關我事呀,反正公司機,搵IT換部新嘅囉!」Brendon即刻回應。我冇出聲亦冇鬧佢,只係彎低身汁返部機,之後背對住佢繼續等𨋢。佢見到咁嘅情況,依然嘻皮笑臉咁講「喂,你平時冇做運動㗎?我諗你係時候要操一下。」我依然冇回應。佢即刻講「公司join咗慈善跑樓梯比賽,鬥快跑ifc,我報咗名。」我覺得佢好煩,唔奈煩咁應佢「咁關我咩事呀,come on,冇養⋯」「冇養份嘅説話可以唔駛講吖嘛。」佢搶答。佢繼續講落去「要4個人一team參加,我條team得3個人,所以我填埋你個名落去。」「你⋯」我都未講完佢就繼續「我已經交咗名比admin,順便講埋比你聽,top management都會組隊參加,我同埋CEO office講咗我哋reginal BD team會參加,由你帶頭,我諗你冇得縮,101層分4棒接力鬥快,你要跑25層。」
我呆咗,好細聲咁同佢講「先生,究竟我咩得罪你呀?你可唔可以放過我呀!」
佢好輕挑咁回應「仲等𨋢,行樓梯啦,哈哈。」
好睇lm。利申直巴

榮幸,多謝你鐘意呢個故事

現實中我的確曾經同過Thomas拍過拖,之後發生咗好多事,最後我哋都係分開咗。

佢調職去其他Region係真事,因為調遷有得升職,

宜家佢有好好嘅男朋友,

我哋雖然一年見得幾次,但係關係仲係好好,係知己。

申利:我仲係單身矮瘦眼鏡西裝大叔
係真人真事?

有真實成分,亦有創作橋段,至於有幾多,自己判斷啦。

BTW,所有人名都唔係真名。
推啊 推文之餘可唔可以推埋Brendon落樓

推咗佢落樓之後唔駛再寫
你終於返嚟嗱
Brendon係咪真係整傷過樓主
直巴留名

btw 我而家先知member 係咁既意思 之前著背心係街有個男人截停我問我係咪member 我仲唔明佢問乜

正當你仲諗緊係咪問你係咪萬寧member既事候......
呢家有無晃然大誤既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞