煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
翻學,半年後grad就翻工,裝laptop 極少量notes同 銀包電話
Share下先,而家用緊佢,本身for去旅行用,而家縮返埋當埋返工袋用,可以放laptop

Life Behind Bar - 'The Peloton' Rolltop Backpack

除左上網買, 香港邊度有得買呢隻袋
想睇現貨
因為唔鐘意啲嘢就咁放係袋入面
所以想放落大大細細嘅pouch再掛好去
搵咗好耐想搵個背囊入面係有MOLLE/PALS
搵到MR嘅ASAP同GoRuck嘅某啲款入面有少量
但係唔夠掛,想搵隻係成隻背脊位都係MOLLE/PALS
巴打會唔會有推介?

巴打 同我一撚樣

唔使咁大犧牲嘅 要成個背都係molle
買呢塊molle版就得
有人會覺得舊幾兩舊幾水買塊板好暰錢嘅
不過當你發覺扯一扯條充電線會咩都出哂黎
呢塊版就好撚有用 between佢叫grid it
Kickstarter or indiegogo有搞過event

用緊tumi
第時返工唔洗買過個
未見過人用 勿相認
翻學,半年後grad就翻工,裝laptop 極少量notes同 銀包電話

最好就老西同casual到得,唔得就襯老西啦,屋企嗰啲都比較 casual
想搵個可以返學出街用
攞嚟裝note,有時notebook同踢波衫褲鞋
感謝
裝notes加ipad
袋多支水同筆袋
最好質料輕 依家用緊嗰個好重
孭上述嘢已經壓到膊頭紅晒
筆直1000左右

最好就老西同casual到得,唔得就襯老西啦,屋企嗰啲都比較 casual

同埋最好拎嘢方便,我鍾意放銀包喺袋,有個袋又扣又索帶好麻煩
巴打會唔會有推介?

巴打 同我一撚樣

買呢塊molle版就得
Kickstarter or indiegogo有搞過event

我都有買過差唔多嘅
跟住扣係掛水袋果個圈度
會重得滯拉咗成個袋凹落去好似墮皮咁
C6

款靚 料靚 仲要唔貴
地盤粗用

水 衫 紙 傘 尿袋 鎖匙 14'notebook(sometime)
黑色返學用
有冇一隻完全防水既?
Incase 既icon pack
巴打有冇咩睇法
個人好中意hellolulu 但唔知公廁左未
放notebook 同埋A4size 既野

返學用 文青少少or tech 都想睇下

最好黑or 灰 多謝巴打

幾鐘意Alpaka 呢個既但價錢幾貴

呢類都ok

最近都有留意alpaka呢個牌子,但我自己覺得普通得黎個價幾高,所以都係睇下就算。

應該都有唔少人聽過呢個牌子,made in Hong Kong 仲有啲料唔錯,同埋最緊要係有得customise
應該幾啱你用,值得一睇
https://www.fordmasports.com/product-page/highway-everyday-messenger
samsonite平舒服
建議你地收皮啦 公廁公廁 以為自己有幾高尚丫 撞款咪撞款囉
巴打會唔會有推介?

巴打 同我一撚樣

買呢塊molle版就得

我都有買過差唔多嘅
跟住扣係掛水袋果個圈度
會重得滯拉咗成個袋凹落去好似墮皮咁

咁頹?
咁可能揀個第個背囊可能好啲

我諗你要啲modular backpack會好啲
Goruck呀
Mission workshop呀
Black ember呀
仲有其他好多 可以上網一戰
建議你地收皮啦 公廁公廁 以為自己有幾高尚丫 撞款咪撞款囉

都係一句姐,又唔使咁激動嘅
有無人想買invisible backpack
踢波放下衫鞋
點睇osprey ?
女仔斯文耐用 最好細細地 有無推介 貴d都得

女嘅背囊唔算熟,可以睇下呢到有無絲打幫到你
但係
俾個你睇下,如果唔啱嘅話,講下你想要咩look?
Wilderness experience

普遍女仔揹一啲細嘅背囊同鮮色嘅會好睇,不過個人覺得女嘅咩乜柒上身都唔會樣衰得去邊
日本係咪有個背囊牌子叫Balance
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞