煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
因為樓主我買左個lbb breakaway

唔錯架 歡迎黎到背囊呢個無底深淵
樓主 點睇冬甩依款
粗用 但係得1.7m高同少少駝背

個人覺得麻麻地,好似係抄其他牌子(呢個唔肯定)

正版會係邊款 ?

岩先買完 WANDRD prvke 21 又想要lbb
想問下shoulder bag唔知可唔可以呢?我有追哂個post,不過都係覺得shoulder bag啱自己多啲 大家點睇mission workshop嘅the transit series? 間隔夠,個樣ok又唔會太formal,而且防水

個人覺得重左少少,仲有單車文化係香港無咁流通

巴打有無啲類似嘅款但輕身啲嘅介紹?
出街裝下銀包,衫個啲
想要型啲嘅 類似mystery咁

Why not mystery ranch then?
要幾大先
如果無特定要求,我上面講嘅全部都有料嘅保證,因為大部分我都買過哂

想睇下有無其他選擇 20L左右,想要型格嘅

Mystery Ranch 1day mc 仲唔係型同實用的代表
出街裝下銀包,衫個啲
想要型啲嘅 類似mystery咁

Why not mystery ranch then?
要幾大先
如果無特定要求,我上面講嘅全部都有料嘅保證,因為大部分我都買過哂

想睇下有無其他選擇 20L左右,想要型格嘅

Mystery Ranch 1day mc 仲唔係型同實用的代表

另可試下Filson 老牌美國牌子
https://www.filson.com
睇左個mission workshop The Sanctio 20L個個。幾好,不過有少少貴,有冇其他類似?
睇左個mission workshop The Sanctio 20L個個。幾好,不過有少少貴,有冇其他類似?

https://missionworkshop.com/collections/backpacks/products/the-fitzroy-black-camo-rucksack-backpack而個色好睇d, 不過40L又太大
樓主 點睇冬甩依款
粗用 但係得1.7m高同少少駝背

我用緊
d料唔好
我用左半年,個底就爛左
想買lbb breakway 黑色 但係out of stock
Orbit gear 果隻冇pouch 又買唔落手

https://missionworkshop.com/collections/backpacks/products/the-fitzroy-black-camo-rucksack-backpack而個色好睇d, 不過40L又太大

其實你可以等佢有promotion code果陣買,我之前入code 8折買個messager bag
番學

我第一個背囊就係佢
但唔太覺有同款,但類近有唔少選擇

岩先買完 WANDRD prvke 21 又想要lbb

Why not both
想問下shoulder bag唔知可唔可以呢?我有追哂個post,不過都係覺得shoulder bag啱自己多啲 大家點睇mission workshop嘅the transit series? 間隔夠,個樣ok又唔會太formal,而且防水

Seagull trial beast
我覺得幾靚

Sanction 都有black camo架
想買lbb breakway 黑色 但係out of stock

Lbb官網out of stock?如果你唔介意貴啲同無得揀cobra buckle我可以俾個第間retailer你
Orbit gear要等下,因為之前哥stock 啱啱翻,兩日清哂

我覺得幾靚

Trail beast???

Lbb官網out of stock?如果你唔介意貴啲同無得揀cobra buckle我可以俾個第間retailer你
Orbit gear要等下,因為之前哥stock 啱啱翻,兩日清哂

係呀lbb 官網冇哂黑色 有retailer post 出黎望望呀
Orbitgear 其實都有興趣 但冇pouch 淨袋唔太好睇

Cobra bucket 同普通 果款有咩分別?

我覺得幾靚

Trail beast???

Trail breaker先啱
打錯添

係呀lbb 官網冇哂黑色 有retailer post 出黎望望呀
Orbitgear 其實都有興趣 但冇pouch 淨袋唔太好睇

Hooks avenue 新加坡代理
運費好似差不多(呢個要睇清楚)

Orbit gear幾好架 好期待佢黎緊嘅新袋

Cobra bucket 同普通 果款有咩分別?

普通款好似用duraflex扣 膠感重啲
要外表好啲同襟用啲一定cobra好好多

我第一個背囊就係佢
但唔太覺有同款,但類近有唔少選擇

類近有咩選擇?我見佢d料幾挺身。

其實你可以等佢有promotion code果陣買,我之前入code 8折買個messager bag

幾時先會有?應該留意咩網拎code?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞