煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
借post一問
我個袋唔夠硬,放少野會"the",同埋會比袋入d野"un"背脊
想問下有冇d硬板之類嘅野可以攝入notebook格?
而家用本厚雜誌頂住

上網睇下有無得買啲back panel,然後買翻黎自己裁。我個gr1都係有塊膠板可以自己拎出黎

就係搵唔到
我本身有個袋跟一塊厚嘅泡綿
冇理由幾個袋用同一塊

買塊蛋殻墊翻黎裁咪得

taobao 見到疑似嘅野兩個幾人仔,可以一戰

得架
不過如果有露開營可以買張蛋殻墊
一物二用

thanks
買兩塊試下先

蛋殻墊真係work ,又輕
有需要嗰時又可以拎出嚟用
invisible backpack one點睇
想要靚料,袋入面多格方便我去擺notebook,褸,notes,耳機,銀包個D,所以多格好緊要 同埋想個袋企身,唔會放完野入去就變曬型 麻煩巴打們

求救,成個post都冇個可以,仲有冇冒打可以介紹下
想要靚料,袋入面多格方便我去擺notebook,褸,notes,耳機,銀包個D,所以多格好緊要 同埋想個袋企身,唔會放完野入去就變曬型 麻煩巴打們

求救,成個post都冇個可以,仲有冇打可以介紹下

上網睇下有無得買啲back panel,然後買翻黎自己裁。我個gr1都係有塊膠板可以自己拎出黎

就係搵唔到
冇理由幾個袋用同一塊

買塊蛋殻墊翻黎裁咪得

得架
一物二用

thanks
買兩塊試下先

無介紹錯呢

就係搵唔到
冇理由幾個袋用同一塊

買塊蛋殻墊翻黎裁咪得

得架
一物二用

thanks
買兩塊試下先

無介紹錯呢

我自己都用緊

巴打我早兩日買咗aer flight pack 但拆招牌嗰陣戇鳩鳩拆埋條繩,仲要𣊬間俾屋企人掟鳩埋
想問下巴打呢條拉鏈繩有冇得買/配翻
想買peloton asphalt驚咩上身會唔會太大呢?真係好鬼型

網上搵相睇鬼仔好高大睇唔出

絲160cm

176巴 我覺得唔算大,但香港孭太大個背囊會俾人屌加撞

絲打可以試下呀,新嘗試,新生命

瘦撚都ok喎睇落

利伸: 啲圖上網瓢竊翻黎

請問咩地方可以有實物睇?
想買peloton asphalt驚咩上身會唔會太大呢?真係好鬼型

絲160cm

瘦撚都ok喎睇落

我都想知,k11有冇

巴打我早兩日買咗aer flight pack 但拆招牌嗰陣戇鳩鳩拆埋條繩,仲要𣊬間俾屋企人掟鳩埋

係幾慘嘅
我諗你要send email過去aer問下
再唔係就要自己試下整翻個(我近排都整緊)

係幾慘嘅

自己可以點整
我聽日嘗試下send email去aer 啦唔該巴打

係幾慘嘅

自己可以點整
我聽日嘗試下send email去aer 啦唔該巴打

買paracord翻黎加翻個zipper pull
不過要預左個風格唔同左

絲160cm

瘦撚都ok喎睇落

我都想知,k11有冇

Tannergood 識貨
睇左好耐都未買到
淨係擺部ipad mini 有冇型小小
淨係擺部ipad mini 有冇型小小

porter斜咩袋
話說見到fb廣告
Cote&Ciel 有個背囊做超特價
$399

係咪流野

睇定啲好
Fb好多流野
希望大家搵到自己鐘意嘅背囊
上面係一個小小嘅參考
其實仲有好多其他牌子背囊係靚同好撚靚嘅
剩低有關背囊嘅野都可以問下我
雖然剩翻幾個位
小弟會繼續駐守潮流台,有背囊po都會禁入去嗲兩句
Ps 唔包括銷售點嘅疑問
巴打對invisible backpack2同gr1有咩意見
推唔推介
invisible backpack2同gr1
煩緊買邊個
開背囊post2啦
巴打對invisible backpack2同gr1有咩意見
推唔推介
invisible backpack2同gr1
煩緊買邊個

同問invisible backpack2/3
想問仲有無人夾prima system呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞