煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
想買個背囊比男朋友返工用,斯文款
以上全部睇過,得Rains岩心水啲,但略嫌大個左小小
樓主仲有冇好推介

Budget?

$2000以內都可以,最緊要岩款,唔想太大個,佢冇咩野帶

巴打呢隻係咩黎
想買life behind bars,但係運費好貴,有冇辦法可以平d,或者幾個巴打一齊夾會唔會有的平?
op想請問下你第2頁推介個隻Hanchor 既 breccia travel backpack
如果唔買配件係咪唔夠好
因為我見要埋配件貴成倍
我預2000budget左右渣
或者巴打你有咩推介 我星期日就跟你推介買
我買黎去working holiday 期間會帶住不時去旅行 所以要帶既野都多 4,50l左右
另外想有袋放單反同notebook
最好防水
麻煩op

呢個三千幾銀都真係有啲貴
但要注意係無背囊係真係100%防水,我建議你記得將電子産品入落啲防水袋或者outdoor space bag,相機當然再入翻啲基本防水相機袋,最後就避免直接淋雨

我大概知道你想要咩呀,留tg/email我俾個我都睇緊嘅袋你,但有樣野衰就係我都係啱啱了解緊呢個牌子嘅袋,可以一齊做白老鼠,因為我都需要買呢個牌子同容量嘅袋,價錢方面係絕對符合嘅需求,除非佢運費超過五百以上
我用緊Caterpillar 1904

巴打 係邊買?

買返黎個時會唔會有摺痕 ?
放notebook 同埋A4size 既野

返學用 文青少少or tech 都想睇下

最好黑or 灰 多謝巴打

幾鐘意Alpaka 呢個既但價錢幾貴

呢類都ok

最近都有留意alpaka呢個牌子,但我自己覺得普通得黎個價幾高,所以都係睇下就算。

應該都有唔少人聽過呢個牌子,made in Hong Kong 仲有啲料唔錯,同埋最緊要係有得customise
應該幾啱你用,值得一睇
https://www.fordmasports.com/product-page/highway-everyday-messenger

買過啦,用左無幾耐,條帶都爛Q曬
垃撚圾
and wander好似幾好,仲有依類推介
想買invisible backpack 但煩緊2.0定3.0

呢類都ok

最近都有留意alpaka呢個牌子,但我自己覺得普通得黎個價幾高,所以都係睇下就算。

應該都有唔少人聽過呢個牌子,made in Hong Kong 仲有啲料唔錯,同埋最緊要係有得customise
應該幾啱你用,值得一睇
https://www.fordmasports.com/product-page/highway-everyday-messenger

垃撚圾

巴打講alpaka 定fordma 先
買左未到 應該唔會同人撞

巴打係咪 Ethnotek

勁靚

揹咗個綠色兩年未喺街撞過
搞到我成日都想買多隻色
我最後訂咗wandrd PRVKE21
Hanchor 香港點買?thx
想買個拎黎返學,擺到13吋notebook,差電器,少少notes(唔多唔重),一對鞋一套衫褲咁
大部份時間都係袋notebook,差電器就夠,有時要返學跟住去做gym先要袋埋對鞋果D
budget大約$1000左右,唔該巴打

唔記得講想要修長少少個型,唔想個袋係太闊

追完post睇啱https://www.orbitgear.net/collections/recon/products/r102
但巴打有無多D orbit gear內籠睇下?
同埋其實想要好似呢個個底有得放對鞋多D雖然都要用左鞋袋先放入去
https://shop.lululemon.com/p/men-bags/Para-Backpack/_/prod8260286?rcnt=3&N=8av&cnt=9&color=LM9Y11S_026374

巴打覆下我
巴打,邊到有lbb既零售鋪頭?
code10

呢類都ok

應該幾啱你用,值得一睇

垃撚圾

巴打講alpaka 定fordma 先

sorry 講緊Fordma
之前見佢話人手車工又本地牌子
諗住支持下啦
點知屌佢老母仲衰過我2百幾蚊個嘅NIKE袋
冇人應我呢個地盤佬既
推,留名
想買invisible backpack 但煩緊2.0定3.0

個袋好伏下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞