煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
想買lbb breakway 黑色 但係out of stock
Orbit gear 果隻冇pouch 又買唔落手

Lbb官網out of stock?如果你唔介意貴啲同無得揀cobra buckle我可以俾個第間retailer你
Orbit gear要等下,因為之前哥stock 啱啱翻,兩日清哂

Cobra bucket 同普通 果款有咩分別?

普通款好似用duraflex扣 膠感重啲
要外表好啲同襟用啲一定cobra好好多

lbb有冇用後評
https://orbitgear.myshopify.com/products/r102?variant=35549377039
有無巴打知道有咩方法最平運返黎香港orbit gear,直運成200蚊,我又搵唔到印尼代運

其實集運都差不多,如果你買兩個或以上嘅產品

應該買一個袋咋,D配件sold out

我都諗住買
巴打你急唔急要
我之前問過佢d sold out 既配件幾時有,佢話11月頭or中會有貨
因為我都想買埋d配件
如果你等得可以夾運費

我都有興趣 夾單ok?

可以啊
https://orbitgear.myshopify.com/products/r102?variant=35549377039
有無巴打知道有咩方法最平運返黎香港orbit gear,直運成200蚊,我又搵唔到印尼代運

其實集運都差不多,如果你買兩個或以上嘅產品

應該買一個袋咋,D配件sold out

我都諗住買
巴打你急唔急要
我之前問過佢d sold out 既配件幾時有,佢話11月頭or中會有貨
因為我都想買埋d配件
如果你等得可以夾運費

我都有興趣 夾單ok?

可以啊

留個tg keep contact?
最後買左aer flight pack
幾slim

How much

K11 買

買左aer flight pack 既巴打們
想問個背囊會唔會好大,得米7 驚佢太大個咩得唔好睇

想買個可以裝到15.6' laptop ge 背囊去短途旅行,睇中GR1 同aer travel pack,但係唔知d size 幾大,所以唔知點揀,想問有冇其他好介紹?
想買mystery ranch urban assault 擺唔擺到部15.6 notebook?
同埋想係英國買有咩辦法?
幾slim

How much

K11 買

巴打有冇d 類似 aer travel pack 既款可以介意,唔想要太大個,用黎帶枝水外套出街多
thx
幾slim

How much

K11 買

我米7 多啲,唔覺得大,好FIT,
不過我膊頭比較橫
想要靚料,袋入面多格方便我去擺notebook,褸,notes,耳機,銀包個D,所以多格好緊要 同埋想個袋企身,唔會放完野入去就變曬型 麻煩巴打們
Adlib 個 pack n go有冇巴打用過

啱啱買左用緊
巴打識得咁多背囊

想請教下意見

前排先買左個Gregory Recon Pack全黑
因為我貪佢挺身之餘有30L
平時返工用足夠,唔會扁哂落去,有時放工要打波又可以裝埋衫褲鞋

但用左陣發覺個極度on9情況,個袋底下有兩個窿仔直通袋入面,應該係用黎疏水,但問題係咁樣如果我放袋係地下,地下濕或者有昆蟲都會整污糟埋袋入面既野

我最中意佢個外型,同埋夠多格可以俾我組織好不同格放不同野

師兄有無其他類似背囊推介?之前用過Adidas OPS backpack,容量係夠大,但無野就扁,而且一個大格裝哂D野我唔係太中意,多幾個分隔咁我知道要咩野就知道要開邊格

唔該哂
巴打識得咁多背囊

想請教下意見

平時返工用足夠,唔會扁哂落去,有時放工要打波又可以裝埋衫褲鞋

但用左陣發覺個極度on9情況,個袋底下有兩個窿仔直通袋入面,應該係用黎疏水,但問題係咁樣如果我放袋係地下,地下濕或者有昆蟲都會整污糟埋袋入面既野

師兄有無其他類似背囊推介?之前用過Adidas OPS backpack,容量係夠大,但無野就扁,而且一個大格裝哂D野我唔係太中意,多幾個分隔咁我知道要咩野就知道要開邊格

唔該哂

師你老母兄
arcteryx spare 25L
細d都唔想撞款
最近入手咗 Millican Smith the Roll Pack 18L
放到15吋laptop 用環保物料造 防水料
唔太多人識欣賞呢一個牌子 無乜見人用
樓主覺得細 有25L同32L揀 大約2千左右

用左成年都係見過一兩個同好
唔怕撞到九彩
Btw 25L好似千三到

都幾核突吓
巴打識得咁多背囊

想請教下意見

唔該哂

https://www.indiegogo.com/projects/prima-system-the-ultimate-modular-travel-pack-backpack#/updates/all
呢個岩唔岩 搵緊人夾
[quote]最近入手咗 Millican Smith the Roll Pack 18L
放到15吋laptop 用環保物料造 防水料
唔太多人識欣賞呢一個牌子 無乜見人用
樓主覺得細 有25L同32L揀 大約2千左右

用左成年都係見過一兩個同好
唔怕撞到九彩
Btw 25L好似千三到

上面係咪話有開倉?
走左上18樓買神秘農場
間野真係幾正
巴打
想要個返學用,可以裝嬲,水樽同一部無反
最好就書同其他野有間隔
最後一推
25-30L 可以擺相機
多間隔 可以去睇下條片
搵緊人夾運費
https://t.me/EDDIES0
走左上18樓買神秘農場
間野真係幾正

永高啲野係ok嘅
我上次都去佢到買傘繩
走左上18樓買神秘農場
間野真係幾正

永高啲野係ok嘅
我上次都去佢到買傘繩

好少見一間野D STAFF咁熟D貨
好多問完都1999
走左上18樓買神秘農場
間野真係幾正

永高啲野係ok嘅
我上次都去佢到買傘繩

好少見一間野D STAFF咁熟D貨
好多問完都1999

應該有玩開或者研究開嘅
買左邊個mr袋呀
Adlib 個 pack n go有冇巴打用過

啱啱買左用緊

上網訂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞