煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
巴打係咪好熟hanchor
我想要隻Pipe t1
睇係你有咩意见
巴打咁重視功能性,你會唔會覺得porter 好廢?

Btw想搵隻背囊:襯西裝、放到鞋&做gym既水樽、notebook(optional)、文件小量

巴打係咪好熟hanchor
我想要隻Pipe t1
睇係你有咩意见

轉翻繁體我地再講

Btw想搵隻背囊:襯西裝、放到鞋&做gym既水樽、notebook(optional)、文件小量

早幾年覺得
但呢幾年覺得除左佢防水麻麻之外,都還可以嘅
仲有就係比起其他同類型牌子叫做貴左啲,因為日本有好多牌子係好有心機整同啲料用xpac都無porter咁貴
想買個背囊比男朋友返工用,斯文款
以上全部睇過,得Rains岩心水啲,但略嫌大個左小小
樓主仲有冇好推介

Budget?
巴打係咪有orbit gear backpack
有冇入面啲間格圖可以睇下,上官網得外面既圖 睇唔到間隔

我得閒再影
有無見過mission workshop啲袋?
遲下翻工想買個新背囊
翻寫字樓基本上都係西裝/裇衫西褲,而家出街用緊Jordon bag好似唔多夾
主要應該放公司電腦加叉電,文件a4-size,水樽咁啦,我自己身形就大大份唔鐘意太細嘅背囊放上身好似好怪咁
等樓主推介

Google search aer sf
See whether it suits u or not
樓主對AER既袋有乜評語

我想買個duffel pack,平時返工會著裇衫
放工會去跑步
我睇中左呢個貪佢有格係專擺鞋
同埋睇落幾靚

另外travel pack都好想買

佢有啲袋某啲位用ballistic nylon
但外表上我覺得唔襯甚至有啲柒味
設計上,以我了解,係幾好
無論係分格上,或者個型黎講

總括黎講,叫做大牌子,買得過,唔會太貴
同埋有位子的話,我會狗沖aer travel backpack

我近排見到好多老翻

我近排見到好多老翻

而家周街都係咩防盜背囊 好柒
有無三用袋推介
即手抽+斜孭+背囊

我近排見到好多老翻

而家周街都係咩防盜背囊 好柒

乜香港真係咁多人𠝹鳩個袋咩

早幾年覺得
仲有就係比起其他同類型牌子叫做貴左啲,因為日本有好多牌子係好有心機整同啲料用xpac都無porter咁貴

巴打有冇介紹
溫馨提示: 所有諗住買goruck gr0,1,2,3嘅巴打,記住佢防水性麻麻,如果大雨,切忌搵命搏,而將電子產品放入大格。雖然個設計防少水,但所有拉鍊唔防,以及外袋帆布唔防,建議巴打外加rain fly或將忌水物品放翻入大格然後擔遮

早幾年覺得

巴打有冇介紹

俾建議都俾人屌鳩
懶得搵
巴打可以睇下上面啲啱唔啱
唔啱留個tg可以傾下袋經

費時益仇世撚
有無三用袋推介
即手抽+斜孭+背囊

斜揹果d好多當背囊都唔好揹
想買個拎黎返學,擺到13吋notebook,差電器,少少notes(唔多唔重),一對鞋一套衫褲咁
大部份時間都係袋notebook,差電器就夠,有時要返學跟住去做gym先要袋埋對鞋果D
budget大約$1000左右,唔該巴打
想買個拎黎返學,擺到13吋notebook,差電器,少少notes(唔多唔重),一對鞋一套衫褲咁
大部份時間都係袋notebook,差電器就夠,有時要返學跟住去做gym先要袋埋對鞋果D
budget大約$1000左右,唔該巴打

唔記得講想要修長少少個型,唔想個袋係太闊
買左未到 應該唔會同人撞

巴打係咪 Ethnotek

勁靚
我同事介紹我呢款

佢大細岩岩好 好多內格 仲有格放到15" 電腦
左右邊放水樽同傘位夠高 唔會突出黎咁樣衰
重點係易襯衫

另外有刺繡都好很型,但唔知好似好基

暫時睇呢個最正
想睇下巴打有無其他介紹?

等緊月頭出糧買

多謝巴打介意
啱啱即刻俾錢買左兩個一個送俾女女

本身想買蛾 + 蝴蝶 不過蛾好怪
最後買左兩個玫瑰 not gay at all

好抵玩
- free delivery within 2 business days
- 啱啱抽中10% off code: MVW10OFF
- 原價$1000有找 折左900有找
我同事介紹我呢款

佢大細岩岩好 好多內格 仲有格放到15" 電腦
左右邊放水樽同傘位夠高 唔會突出黎咁樣衰
重點係易襯衫

另外有刺繡都好很型,但唔知好似好基

暫時睇呢個最正
想睇下巴打有無其他介紹?

等緊月頭出糧買

多謝巴打介
啱啱即刻俾錢買左兩個一個送俾女女

本身想買蛾 + 蝴蝶 不過蛾好怪
最後買左兩個玫瑰 not gay at all

好抵玩
- free delivery within 2 business days
- 啱啱抽中10% off code: MVW10OFF
- 原價$1000有找 折左900有找
有冇相機背囊推薦
諗住去旅行用
平時係細背囊,加斜相機袋
想一個搞定佢
想問吓樓主知唔知香港邊道可以買到Rains d backpack? 睇相好靚想狗衝,但shipping 要成100EURO 想睇吓實物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞