煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike

巴打 多謝你分下工
幾靚喎
唔錯唔錯

之前冇你個po自己想買儲左一堆貨係手

btw巴打覺得rolltop, 普通拉鍊, suitcase全開同索袋+cover(herschel america)四隻形狀邊種最好用

識儲貨嘅都係好孩子

Rolltop~clamshell>normal zippers>>cover

香港見得最多人用好似係cover herschel

個個都咩anello加不死鳥
真係想見到多啲唔同
起碼令到我另轉頭去睇咩背囊呀

呢隻勁輕到仆街

有少少似klattermusen

本身and wander 呢個牌子勁正
用料同設計都極一流
去日本買會平少少
不過呢種ultra light gear無袋野會無左個袋野
btw點解會覺得cover最差既

因為大部分cover類嘅背囊都企唔直,想放件大野入去都要攤平又要唔方便,而且個cover仲會壓扁個型

rolltop有時怕太高好難搵野,唔係隻隻拉鍊可以拉到落底

之前冇你個po自己想買儲左一堆貨係手

btw巴打覺得rolltop, 普通拉鍊, suitcase全開同索袋+cover(herschel america)四隻形狀邊種最好用

識儲貨嘅都係好孩子

Rolltop~clamshell>normal zippers>>cover

香港見得最多人用好似係cover herschel

個個都咩anello加不死鳥
真係想見到多啲唔同
起碼令到我另轉頭去睇咩背囊呀

呢隻勁輕到仆街

有少少似klattermusen

本身and wander 呢個牌子勁正
用料同設計都極一流
去日本買會平少少
不過呢種ultra light gear無袋野會無左個袋野

而家就好想去日本買背囊 今日無答你地都係因為搵緊方法去買我個心水袋
啱毒撚用
黑/灰色
有專門既位放MBP15 同iPad Pro 10.5
背帶有位可以放野
有2 part (用拉鏈分開
防水

萬分感謝

開頭你介紹隻The Breakway 做唔做到上面既功能
有冇類似design 推介

唔係好明 但係有notebook compartment

我試下講得清楚啲同加多少少要求

毒撚返學同旅行用

以黑/灰色為主調
簡約設計 唔要太sporty 同行山嗰種
唔放MBP 時放到相機袋(單反黎
背帶有位可以放野eg 八達通 鑰匙
有兩個或以上大格
側邊放把雨遮同支水

Budget 上到1000 以下

麻煩哂
btw點解會覺得cover最差既

因為大部分cover類嘅背囊都企唔直,想放件大野入去都要攤平又要唔方便,而且個cover仲會壓扁個型

rolltop有時怕太高好難搵野,唔係隻隻拉鍊可以拉到落底

都係嘅 所以要搵下balance

而家就好想去日本買背囊 今日無答你地都係因為搵緊方法去買我個心水袋

圖呢
廉航即日來回去買

圖呢
廉航即日來回去買

圖呢
廉航即日來回去買

手工袋
限量同限時發售
唔好同我爭喇
我都想
啱毒撚用
黑/灰色
背帶有位可以放野
防水

萬分感謝

毒撚返學同旅行用

以黑/灰色為主調
有兩個或以上大格
側邊放把雨遮同支水

麻煩哂

相機袋洗唔洗個袋跟埋先?
通常跟埋都好難唔過1k

啱毒撚用
黑/灰色
背帶有位可以放野
防水

萬分感謝

毒撚返學同旅行用

以黑/灰色為主調
有兩個或以上大格
側邊放把雨遮同支水

麻煩哂

通常跟埋都好難唔過1k

放得落個相機袋就ok,
1 機2 鏡
唔洗連埋係背囊入邊
啱毒撚用
黑/灰色
背帶有位可以放野
防水

萬分感謝

毒撚返學同旅行用

以黑/灰色為主調
有兩個或以上大格
側邊放把雨遮同支水

麻煩哂

通常跟埋都好難唔過1k

放得落個相機袋就ok,
1 機2 鏡
唔洗連埋係背囊入邊

Breakaway啱你嘅
上面都有啲差不多款架
返工用, 要好揹襟污糟
因為要放圖紙同安全帽出入地盤
2k內
講起手工其實日本d手作網都會有人整下袋,不過就偏女用/皮類多
啱毒撚用
黑/灰色
背帶有位可以放野
防水

萬分感謝

毒撚返學同旅行用

以黑/灰色為主調
有兩個或以上大格
側邊放把雨遮同支水

麻煩哂

通常跟埋都好難唔過1k

放得落個相機袋就ok,
1 機2 鏡
唔洗連埋係背囊入邊

上面都有啲差不多款架

'The Peloton' Rolltop Backpack同The Backpack 邊個抵玩啲
我用緊Caterpillar 1904
成日入呢類post 睇下d 絲打
incase icon 算唔算公廁

毒撚返學同旅行用

以黑/灰色為主調
有兩個或以上大格
側邊放把雨遮同支水

麻煩哂

通常跟埋都好難唔過1k

放得落個相機袋就ok,
1 機2 鏡
唔洗連埋係背囊入邊

上面都有啲差不多款架

'The Peloton' Rolltop Backpack同The Backpack 邊個抵玩啲

Peloton就萬用,旅行呀
Breakaway就日常用
incase icon 算唔算公廁

雖然log on 有賣但好少見人用

再加40usd shipping
我都考慮緊

成千九蚊港紙

兩個人訂就唔洗千七

啱呀
質素好就狗沖
巴打你學生?

唔係
可以慳就慳啦

可能我中哂毒
睇下呢到有無巴打一齊訂囉

上面有位巴打都想衝

堅想衝

巴打一齊衝啦

巴打係咪夾? 我有興趣

呢隻咩名
唔該想問下Flightline可唔可信
有冇巴打買過
有無人要code 10
用左5次
覺得唔襯想放

lm
巴打仲放?
不死鳥
有買個大約23L既roll top backpack
平時會用黎返工 放部notebook同d濕碎野
想睇大家有無好介紹 最好輕身少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞