煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
我用緊Sandqvist 同Filson . 未撞過袋。

想入F/CE, Haglof, 或snow peak

Sandqvist

男嘅少用sandqvist啲喎,定係我睇親嘅都係女袋
想細過依家Montbell 25L,無咩野擺,都係尿袋鎖匙個類,唔想要Kanken個隻小學書包樣,Hanchor Clast以外重有咩選擇?
裝:
13吋notebook
尿袋
筆袋
風褸
水樽
~50頁a4 notes
手機
耳機
0.5m usb線

外觀:
簡潔 (見好多袋個款都好花巧
平實
易用

習慣:
平時好少洗袋

budget:
≦600

巴打真係好好人,超用心咁覆大家,祝你一世平安

可能我個人鐘意誇張啲,可以揀啲poler stuff同上面有巴打提過嘅milican呀,好似有得平過官網買,要留意下啲特別優惠
Share下先,而家用緊佢,本身for去旅行用,而家縮返埋當埋返工袋用,可以放laptop

Life Behind Bar - 'The Peloton' Rolltop Backpack

對呢個都有啲興趣
想要啲可以放大有時行山露營用
側邊又可以挷野
平時返工用 主要都係著恤衫皮鞋有時polo
想防水 因為揸電單車都可以用
睇落最好挺少少又唔好太方型
個形可以sporty少少

已正評
放mbp 13" notes 筆袋 水樽 switch
加銀包 尿袋果啲濕碎野
唔公廁 文青好睇 budget冇所謂
推介越多牌子越好

Zkin

或者 Mismo 嘅escape

都好啱上面幾位巴絲打,西裝look嘅 文青look嘅
Share下先,而家用緊佢,本身for去旅行用,而家縮返埋當埋返工袋用,可以放laptop

Life Behind Bar - 'The Peloton' Rolltop Backpack

對呢個都有啲興趣
側邊又可以挷野

已正評

其實入面幾挺
我個人建議the peloton asphalt edition

屌由毒撚至mk成街都係herschel
要可以放滑板 switch Microsoft surface 同埋書嘅 backpack

滑板你要考慮掛係出面喎
揀啲有molle嘅又或者有啲attachment straps 加carabiner去勾

就係想要掛出面嘅 我塊係細板only 有無推薦?
要可以放滑板 switch Microsoft surface 同埋書嘅 backpack

滑板你要考慮掛係出面喎
揀啲有molle嘅又或者有啲attachment straps 加carabiner去勾

就係想要掛出面嘅 我塊係細板only 有無推薦?

Chrome industries

可以買啲buckle加勾仔掛上去
樓主老母被狗屌

個袋俾你搞到變公廁
要vintage 要簡單嘅可以睇下Ona bags

皮製嘅小背囊

上面位絲打都啱喎
如果呢款唔啱,可以上去佢個網,好多靚嘅皮質袋
有冇好似Gregory day pack依類casual啲嘅袋推介 佢個新logo冇舊嗰個咁靚

見到新款好柒 成堆傻仔係咁買

對呢個都有啲興趣
側邊又可以挷野

已正評

其實入面幾挺
我個人建議the peloton asphalt edition

兩隻有咩分別?
同埋orbit 個個,如果平時著得sporty,會唔會好怪?
有冇好似Gregory day pack依類casual啲嘅袋推介 佢個新logo冇舊嗰個咁靚

見到新款好柒 成堆傻仔係咁買

Gregory真係太old school喇
揹上身成個中學生咁

對呢個都有啲興趣
側邊又可以挷野

已正評

其實入面幾挺

兩隻有咩分別?
同埋orbit 個個,如果平時著得sporty,會唔會好怪?

鋁勾再加啲料再靚啲

對呢個都有啲興趣
側邊又可以挷野

已正評

其實入面幾挺

兩隻有咩分別?

點樣sporty法先
想細過依家Montbell 25L,無咩野擺,都係尿袋鎖匙個類,唔想要Kanken個隻小學書包樣,Hanchor Clast以外重有咩選擇?

Hanchor piper-t1?
有冇巴打用過 code 10 backpack / invisible backpack
可唔可以 review下好唔好用呀

invisible backpack

code 10 backpack
想買個可以一次過裝書(3、4本左右)同埋一套衫加毛巾加鞋嘅書包
Nike

限定nike嘅背囊?

唔係 想打埋話nike啲款好公廁
但未打完就出左 之後又無睇到

或者唔使裝鞋會唔會易啲比建議

其實係miss左
Duffel or backpack?

backpack
我都係間中踢/打波先會帶多對鞋
係想有時練完拳/做完GYM去溫書但係我啲袋裝書加衫有啲勉強

最好顏色可以鮮啲 花啲
無就算

咁岩開倉買左⋯

Pipe-T1 應該要台灣訂返來?個款岩呀,謝謝
有冇巴打用過 code 10 backpack / invisible backpack
可唔可以 review下好唔好用呀

invisible backpack

code 10 backpack

同問invisible backpack

對呢個都有啲興趣
側邊又可以挷野

已正評

其實入面幾挺

兩隻有咩分別?

點樣sporty法先

短褲啊 波鞋個啲

自答:Pinkoi有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞