煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
想至少有25L或以上裝15.6寸laptop、大褸加頸枕,似Herschel嗰類時尚少少嘅款。
感激不盡

或者我補充吓vintage,leather嗰啲都ok
唔該晒

上面有幾隻喎 啱唔啱心水先?
我都好鐘意發掘下啲冇咁公廁既背囊 同埋有條買背囊既心癮
好鐘意揹個條帶要幼!
黑色
多間格,易揾野
唔洗太大舊
巴打有冇好介紹?

絲?
Prima System 係咪網上買 200usd一個
第一眼就愛上左佢
第一眼就愛上左佢

再加40usd shipping
我都考慮緊
用緊fordma
真心覺得個空間超正
見巴打post左prima system
想轉袋添

轉喇
不過
Why not both

返工fordma
旅行prima system

旅行27L可以拎乜
第一眼就愛上左佢

我都考慮緊

成千九蚊港紙
用緊fordma
真心覺得個空間超正
見巴打post左prima system
想轉袋添

轉喇
不過
Why not both

返工fordma
旅行prima system

旅行27L可以拎乜

揹日常用品相機電腦囉
又唔係backpacker揹哂啲衫褲周圍走
第一眼就愛上左佢

我都考慮緊

成千九蚊港紙

兩個人訂就唔洗千七
第一眼就愛上左佢

我都考慮緊

成千九蚊港紙

兩個人訂就唔洗千七

兩個人訂免shipping?
第一眼就愛上左佢

我都考慮緊

成千九蚊港紙

兩個人訂就唔洗千七

要65shipping
計返每個千七
想買peloton asphalt驚咩上身會唔會太大呢?真係好鬼型

網上搵相睇鬼仔好高大睇唔出

絲160cm
想買peloton asphalt驚咩上身會唔會太大呢?真係好鬼型

絲160cm

176巴 我覺得唔算大,但香港孭太大個背囊會俾人屌加撞

絲打可以試下呀,新嘗試,新生命

瘦撚都ok喎睇落

絲160cm

176巴 我覺得唔算大,但香港孭太大個背囊會俾人屌加撞

絲打可以試下呀,新嘗試,新生命

瘦撚都ok喎睇落

利伸: 啲圖上網瓢竊翻黎
樓主有冇買過invisible backpack
第一眼就愛上左佢

我都考慮緊

成千九蚊港紙

兩個人訂就唔洗千七

要65shipping
計返每個千七

40 usd貴啲喎
你搵下可唔可以集運?
樓主有冇買過invisible backpack

我對invisible無乜好感
但係個design係好嘅
啲料相對薄弱
同埋覺得好難夾人
大師
我煩左買背囊好耐都睇唔岩心水

筆直$2000左右
用途:出街/休閒/返學/日本旅行
物件:書本notes/紙巾/尿袋/筆袋/鎖匙袋/長銀包/傘/耳機/購物袋

喜好顏色:黑/美軍迷彩

樓主 你漏低左我

求銅巴推薦
第一眼就愛上左佢

我都考慮緊

成千九蚊港紙

兩個人訂就唔洗千七

啱呀
質素好就狗沖
巴打你學生?
第一眼就愛上左佢

我都考慮緊

成千九蚊港紙

兩個人訂就唔洗千七

啱呀
質素好就狗沖
巴打你學生?

唔係
可以慳就慳啦
大師

筆直$2000左右
物件:書本notes/紙巾/尿袋/筆袋/鎖匙袋/長銀包/傘/耳機/購物袋

樓主 你漏低左我

求銅巴推薦

我屌
又miss左你
Sorry

你上面個brown buffalo好嗎?
其實我個人建議買個黑迷彩rambler
有硬背同靚料
第一眼就愛上左佢

我都考慮緊

成千九蚊港紙

兩個人訂就唔洗千七

啱呀
質素好就狗沖
巴打你學生?

唔係
可以慳就慳啦

可能我中哂毒
睇下呢到有無巴打一齊訂囉
大師

筆直$2000左右

樓主 你漏低左我

求銅巴推薦

我屌
又miss左你
Sorry

有硬背同靚料

多謝銅巴
大師

筆直$2000左右

樓主 你漏低左我

求銅巴推薦

我屌
又miss左你
Sorry

有硬背同靚料

多謝銅巴

仲無啱心水嘅記得再話我聽
Between係 mission workshop嘅rambler
大師

筆直$2000左右

樓主 你漏低左我

求銅巴推薦

我屌
又miss左你
Sorry

有硬背同靚料

多謝銅巴

仲無啱心水嘅記得再話我聽
Between係 mission workshop嘅rambler

呢款袋ok呀 但邊到買到brown buffalo?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞