煩緊揹咩背囊無咁公廁嘅巴打入一入黎

1001 回覆
161 Like 18 Dislike
留低你通常會用背囊做咩
我俾個建議你

近排手痕又想買背囊,唯有睇下你地買止下渴
擺laptop
帶水帶遮帶叉電器
同埋做購物袋
擺laptop

Budget幾多
仲會唔會擺其他野多
想斯文啲定tech look啲
帶水帶遮帶叉電器
同埋做購物袋

買咩多
個樣要誇張少少嘅定普通斯文樣
Share下先,而家用緊佢,本身for去旅行用,而家縮返埋當埋返工袋用,可以放laptop

Life Behind Bar - 'The Peloton' Rolltop Backpack
Share下先,而家用緊佢,本身for去旅行用,而家縮返埋當埋返工袋用,可以放laptop

Life Behind Bar - 'The Peloton' Rolltop Backpack

我買左asphalt edition
13吋薄notebook加部switch 有隔層就最好
D850加大三元
15‘mbp
21L求推介

俾著新牌子你
就當你想要斯文look
The brown buffalo
佢啲size 幾啱你
仲有啲料係幾靚
如果唔啱,講多啲你想要嘅feature俾我聽

我而家都覺得asphalt 正d
揹緊HUF 零人撞
行山
即興一星期backpacking
練巴柔
返學
釣魚
游渡
想買一個攪掂

個頂用魔術貼,之前想用埋個rolltop expansion 就唔知點固定好,左右fing
lm
lm
想買一個書包
放下電腦放下notes番學用
有時出街,番大陸用下
想個形狀好似geogary 咁挺身貼背
thx巴打

Aer 嘅袋啱你喎
如果你唔係要拎黎去户外
D850加大三元
15‘mbp
21L求推介

俾著新牌子你
就當你想要斯文look
The brown buffalo
佢啲size 幾啱你
仲有啲料係幾靚
如果唔啱,講多啲你想要嘅feature俾我聽

俾翻幅圖你先

亦都因為佢係美國人手製造嘅關係
佢搞workshop教人整袋多過真係自己整
所以而家得迷彩色,之前就有啲純黑純海軍藍,係幾易襯嘅
我介紹嘅都係靚料為前題
出街 /上堂 啲書好撚厚

有貴梗買貴 尤其佢運費咁撚貴
不過啲鋁勾會同你想像中有啲出入
返u
揹書同laptop
又唔想咁mk/毒
揹緊HUF 零人撞

佢啲襪出名啲
無咩人留意下佢啲背囊
個款唔錯
不過我鐘意啲靚料加防水嘅袋

Aer 嘅袋啱你喎
如果你唔係要拎黎去户外

呢隻係active collection嘅fit pack 2
我用緊 first tactical, 粗用不錯。 但唔知叫唔叫公廁🤷🏾‍♂️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞